Már HD képeket is támogat a Bing

Czipperer Dia, 2014. november 24. 14:11

A Microsoft bejelentette, hogy a Bing már a HD felbontású képeket is támogatja. Emellett más újdonságokkal is találkozhatnak a felhasználók.

A felhasználók már régóta szeretnék, hogy jó felbontású képek is elérhetőek legyenek a Bing kezdőoldalán. A Microsoft most végre eleget tett az igényelnek, így az oldalon már HD minőségű (1080 1920 pixel felbontású) képek is elérhetőek.
 


A Bing hivatalos blogján arról is írnak, hogy e meglehetősen egyértelmű javulás mellett új képfeliratok is vannak, melyek  információval szolgálnak az adott képről. A napi háttérképe pedig le is menthetők a számítógépüre (csak bizonyos országokban, hazánkban nem), vagy használhatók asztali háttérképként is.

 

Az oldal tetején még egy újdonsággal találkozhatnak a felhasználók. Ha valaki Office dokumentumait menti a OneDrive-ba, azok a Bing kezdőlapján, az „Office Online” fül alatt is megjelennek és elérhetőek.
 

 

A HD képek, a képleírások valamint az Office Online minden piacon elérhető. Ha a képek mégsem HD minőségben jelennének meg, a beállításokban lehet ezt módosítani. A letölthető háttérképek funkció azonban csak tíz országban debütált, hazánk nincsen köztük.

 

Az Egyesült Államokban még egy újdonsággal bővült a sor. Itt a felhasználók a népszerű témákat is nyomon követhetik (lásd a képen). Ezek testreszabhatók is, így követhetők az érdekes hírek, tőzsdei információk, időjárás valamint a különféle repülőjáratok is.
 

 

Forrás: Übergizmo.com