Könnyebb tároláskezelés Lenovo REACHit alkalmazással

forrás: Prím Online, 2014. december 2. 13:14

A Lenovo DOit applikációcsomag legújabb tagja, a REACHit egyetlen, könnyen kezelhető alkalmazás segítségével lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy elérjenek, rendszerezzenek, keressenek és megosszanak fájlokat, függetlenül attól, hogy azokat hol tároljak.

A mai fogyasztót egyre inkább jellemzi a folyamatos  internetkapcsolat, és mind a használt készülékek száma, mind az általuk generált adatok forgalma egyre csak nő. A REACHit egyszerre több eszközt és tárolási helyet képes kezelni – összekapcsolja a felhasználó PC-jét, Android- vagy iOS-eszközét, valamint a felhős tárolási szolgáltatásokon – a Google Drive-on, a OneDrive-on, a Dropbox-on és a Box-on – lévő fiókjait.

 


 
A REACHit segíti az adatok könnyebb megtalálását érintéssel kezelhető képernyőjével és grafikus felhasználói felületével, amelyen  testreszabható a fájlok szűrése, rendezése, és megtekintése. A felhasználók gyorsan és könnyen meg tudják találni a fájlokat a készülékek és fiókok között a keresősáv segítségével, amelyet a kezdőképernyőre tűzhetnek. A Windowst használók számára a a REACHit beépül a fájlkezelőbe, hogy a Windows operációs rendszeren belül lehessen a tárolási helyeken keresni.


Ha egy nagy prezentáció előtt vagy útközben szeretnénk dokumentumokat szerkeszteni, a REACHit lehetővé teszi, hogy a telefon és a PC, valamint más tárolási helyek között mozgassunk fájlokat vidd és dobd módszerrel. A felhasználók a felhőben is tudnak Word-dokumentumokat, táblázatokat és prezentációkat szerkeszteni a ZOHO dokumentumszerkesztő programmal. A dokumentumokat, képeket, videókat és más fájlokat megoszthatják a családdal és barátokkal a SHAREit alkalmazás segítségével, e-mailben, hivatkozásról való letöltéssel, valamint a  Facebookon vagy a Twitteren.

A REACHit-et előre telepítik valamennyi Lenovo rendszerre 2015 elejétől kezdve. Ingyenesen letölthető a Lenovo.com weboldalról, valamint a Google Play és az Apple App áruházból.