Két kategóriában is díjazták a 89.5 Music FM-et „Az Év Honlapja” versenyén

forrás: Prím Online, 2014. december 9. 09:12

Két kategóriában is díjazott lett a 89.5 Music FM „Az Év Honlapja” idei megmérettetésén. A több száz nevezett honlap közül a rádió weboldala hozta el a közönségdíjat, a legjobb applikációk kategóriában pedig különdíjjal jutalmazta a szakma a csatornát.    

Mintegy 300 pályázó mérettette meg magát az idei, „Az Év Honlapja” versenyen, az online kommunikációs szakma legrangosabb hazai eseményén, ahol két kategóriában is díjat hozott el a 89.5 Music FM. A fiatal felnőttek közt rendkívül népszerű csatorna honlapja kapta idén a verseny közönségdíját. A „mobil marketing megoldások” kategóriában pedig a szakma különdíját hozta el a rádió applikációja, mely a zsűri szerint „tökéletes megoldása egy rádiós applikációnak”.

 

Kiss Anikó, a 89.5 Music FM vezérigazgatója szerint a kezdetek óta nagy hangsúlyt fektetnek az on air szolgáltatás mellett az online megjelenések fejlesztésére. Köszönet azért, hogy a törekvéseinket a közönség és a szakma is egyaránt értékeli. A www.musicfm.hu a jelen funkciókkal és designnal 2012 augusztusában, az applikáció 2013 júliusában indult.