Ákos fellép a STRANDon … és a VOLTon is

forrás: Prím Online, 2014. december 16. 13:33

Nagyon Zene Fesztivál első hazai fellépőit, köztük Ákost, aki a STRAND történetében először lép fel a Petőfi Rádió és VOLT Produkció közös fesztiválján. Visszatérő vendégként jön viszont a VOLTra, a rajongók nagy örömére. A STRAND jövőre augusztus 19. és 22. között  lesz – most is – Zamárdiban, a VOLT pedig július 1-2-3-4-én várja látogatóit.

“A STRANDot az elmúlt években csak távolról figyeltem, a szervezőkkel azonban régóta dolgozom együtt és örömmel mondtam igent a felkérésüknek”– mondta el Ákos, aki a nagysikerű dupla Aréna koncert után a jövő évi fellépések közül elsőként a STRANDos és VOLTos koncertjét jelentette be.


Több visszatérő vendége is lesz a STRANDnak, olyanok, akik idén nagy sikerrel koncerteztek Zamárdiban. Érkezik a Punnany Massif, a Brains, a Kiscsillag, a The Carbonfools, a Supernem, az idei Nagy-Szín-Pad győztes Mary Popkids, Odett, Szabó Balázs Bandája és a Halott Pénz.


A VOLT szervezői korábban már több nevet is bejelentettek, közük John Newman, Parov Stelar, Rise Against, Motörhead és a Parkway Drive már biztos fellép Sopronban.


Mindkét fesztivál esetében hamarosan újabb nevek is érkeznek – ígérik a szervezők.