KKV-Akadémia: Énmárka, cégmárka

forrás: Prím Online, 2015. január 21. 13:54

A Piac és Profit KKV-AKADÉMIA következő rendezvénye az énmárka-, cégmárkaépítés trendjeibe, gyakorlatába vezeti be az érdeklődőket és megmutatják a sikeres mintákat.

Január 29-én lesz a KKV-AKADÉMIA következő rendezvénye, amely a cég értékét növelő és eredményt hozó marketinget veszi górcső alá. A szervezők szerint a személyes márka építésével éppúgy tudatosan kell foglalkoznunk, ahogy a márkaépítéssel általában. Nem lehet kibújni a felelősség alól azzal, hogy „én olyan vagyok amilyen vagyok”, hisz a siker vagy a bukás múlhat azon, hogy a saját márkánkon is dolgozzunk.

 

Egyéni márkánk akkor lesz hiteles, ha valódi értékeinken alapul. Ezért kialakítását mindenképpen belülről kell kezdeni. Ismernünk kell és meg kell találni magunkban azokat az értékeket, amelyeket képesek vagyunk megbízhatóan, állandóan nyújtani. 

 

Az eseményen az üzleti életben gyakorlatot szerzett szakemberek bevezetik be az érdeklődőket az énmárka-, cégmárkaépítés trendjeibe, gyakorlatába és megmutatják a sikeres mintákat.

 

A rendezvény programját a Piac és Profit hivatalos oldalán találjátok, ahol a rendezvényre is regisztrálhattok. A hiteles énmárka titkairól pedig a Piac és Profit blogjában olvashattok.