Informatikai évnyitó profiknak – Computerworld konferencia

forrás: Prím Online, 2015. február 2. 14:21

Február 11-én lesz a Computerworld ICT Day konferencia, melynek fókuszában az infokommunikációs trendek állnak. A technológiák és megoldások mellett azonban a biztonsági kérdések is előkerülnek majd.

Az informatika, az infokommunikáció professzionális felhasználóit, a vállalati, intézményi informatikai döntéshozókat célozza a február 11-én a budapesti Paulay Teremben sorra kerülő egynapos Computerworld ICT Day konferencia. Terítékre kerülnek az infokommunikációs trendek, amelyek meghatározzák majd a vállalati felhasználók hétköznapjait, szó esik az informatikai biztonságról, amelynek jelentőségét aligha kell napjainkban bizonygatni, és tér nyílik innovatív technológiák és megoldások bemutatására is.

 

 

Szakmai kiállítás teszi teljessé a rendezvényt, hogy nyíljon alkalom az alkalmazó ügyfél és a megoldásszállító vállalkozó közvetlen megismerkedésére, a termékek, szolgáltatások részletes tanulmányozására is.

 

Napjaink fontos szakmai témáiról neves előadók tartanak előadást, egyebek között Komáromi Zoltán, az IDC Magyarország ügyvezető igazgatója, Keleti Arthur, IT biztonsági szakértő, az ITBN főszervezője és ötletgazdája,Török Zoltán, a Raiffeisen Bank vezető elemzője, Fromann Richárd, a NetCoGame JátékosLét Kutatóközpont Nonprofit Kft. alapító ügyvezetője, Szabó Zoltán, a Budapesti Corvinus Egyetem Információrendszerek Tanszék tanszékvezető egyetemi docense.