A Google megvette az Odysee alkalmazást

Czipperer Dia, 2015. február 9. 14:21

A Google újabb felvásárlást hajtott végre, ezúttal egy mobilalkalmazást kebelezett be. Az Odysee Platform csapata csatlakozik a Google+ brigásjához.

A Google megvette az Android és iOS platformon is népszerű Odysee alkalmazást, amely egy mobilos fotómegosztó és biztonsági mentést készítő applikáció. A program automatikusan biztonsági mentést készít a telefonnal vagy táblagéppel készített fotókról és videókról a számítógépen, amelyek más eszközökkel is szinkronizálhatók. A felhasználók beállíthatják, hogy az egyes mentések teljesen privátak legyenek, illetve automatikusan meg is oszthatják más emberekkel.

 

A felvásárlást az Odysee oldalán jelentették be, valamint a felhasználóknak is küldtek értesítést a változásokról. A weboldalon olvasható üzenet szerint a csapat izgatott, amiért bejelenthetik, hogy csatlakoznak a Google+ csapatához, így folytatni tudják az irányú terveiket, hogy az embereknek egy szerethető terméket nyújtsanak.

 


Az alkalmazást február 23-án törlik az App Store-ból és a Google Play Áruházból is. Addig minden felhasználó letöltheti az alkalamzásban tárolt fájlokat.

 

Egyelőre még nem tudni pontosan, mik a tervei a Google-nek az alkalmazással. Annyi azonban sejthető, hogy a Google fotós szolgáltatásának javításában szerepe lehet az applikációnak.

 

Forrás: Übergizmo.com