Samsung Galaxy A3 és A5 a Vodafone-nál

forrás: Prím Online, 2015. február 13. 12:30

Izgalmas, kívül, belül figyelemreméltó Samsung újdonságokkal, a Galaxy A3 és A5 okostelefonokkal bővül a Vodafone Magyarország készülékkínálata. A Samsung okostelefonok vásárlói egy speciális akció keretében fél áron vehetik meg a Samsung prémium kategóriás vezeték nélküli kihangosító hangszóróját a Level Box Mini-t.

A Samsung Galaxy A3 és nagytestvére, az A5, egyaránt prémium fém borítású és kategóriájában a legvékonyabb kialakítású. Az A3-as képernyője 4,5 inches, míg az A5-ösé 5 inches Super AMOLED érintőképernyő. Az A3 és A5 modell is kiváló szelfieélményt biztosít, köszönhetően az 5MP-es előlapi kamerának, valamint többek között a wide szelfie készítési lehetőségnek. A két telefon természetesen nem csupán szelfiezésre használható remekül, a kisebbik hátsó kamerája 8MP-es, a nagyobbiké 13MP-es. A social media híveinek ezek a 4G képes telefonok gyors böngészést és elérhetőséget kínálnak. Az A3 fekete és fehér, az A5 pedig fekete és ezüst színben érhető el.

 A Samsung Galaxy A3 a korlátlan hívást és SMS-küldést, valamint jelentős adatmennyiséget biztosító Red Basic B szolgáltatáscsomaggal 24 hónapra havi 14 990 Ft-ba kerül, pre-paid kártyával, 3 ezer forintos feltöltéssel 84 990 Ft-ért, az A5-ös  Red Basic szolgáltatáscsomaggal 17 990 Ft-ért vásárolható majd meg, illetve 3 ezer forintos feltöltéssel 119 990 Ft-ért lesz elérhető.

A Samsung okostelefonok vásárlói most egy speciális akció keretében fél áron vehetik meg a Samsung prémium kategóriás vezeték nélküli kihangosító hangszóróját, a Level Mini Box-ot.

 Ez a kiegészítő jelenleg a kategóriájában  a legkedvezőbb ár/érték arányú termék. A hangszóró Bluetooth-szal, NFC-vel, vagy 3,5mm-es JACK kábellel bármely okostelefonnal vagy zenelejátszó eszközzel összekapcsolható és bármely androidos okostelefonnal vezérelhető. A mindössze 360 grammos készülék akkumulátora 25 órán keresztül bírja, így akár egy 24 órás bulit is végig lehet vele zenélni – amire kiváló hangminősége és hangereje is alkalmassá teszi. A kompakt méretű eszköz ugyanakkor telefon kihangosítóként is funkcionál, így akár az üzleti életben konferenciabeszélgetésre is használható.