Biztonságos, wi-fi – és felhőalapú mobilnyomtatási funkciókkal fejleszti legújabb berendezéseit a Xerox

forrás: Prím Online, 2015. március 4. 09:33

Az IDC közelmúltban publikált globális felmérésből kiderül, hogy az irodai dolgozók alig felének van lehetősége, hogy a mobil eszközéről nyomtasson. Emellett mindössze harmaduk tud az irodán kívülről hozzáférni nyomtatójához A Xerox a legújabb berendezésein elvégzett fejlesztéseivel ezeket a folyamatokat teszi mostantól gördülékenyebbé és egyszerűbbé.

A Xerox Phaser 6020/6022 színes nyomtatókat és a WorkCentre 6025/6027 színes multifunkciós készülékeket a vállalat szakemberei olyan beállítással látták el, amellyel a felhasználók bármilyen email-t, fotót, irodai dokumentumot kinyomtathatnak a laptopjukról, tabletjükről, vagy az okostelefonjukról. Ugyanakkor mindezek a Wi-Fi Direct, Apple AirPrint, Google Cloud Print alkalmazások révén, telepítő, letöltő- és illesztő-programok használata nélkül elérhetőek, sőt, a beépített védelmi megoldásoknak köszönhetően a nyomtatás biztonságos is marad, bárhol, bármikor.

 


Mind a Xerox Phaser 6020/6022 színes nyomtatók, mind a WorkCentre 6025/6027 színes multifunkciós készülékek olyan időtakarékos funkcióval is rendelkeznek, mint az egyszerűsített vezeték nélküli beállítási lehetőség, vagy a Paper Setup Navigator, amellyel a nyomtatási méretek és mennyiségek is tetszés szerint kalibrálhatóak. Emellett mind a négy készüléket 150 íves papíradagolóval szerelték fel, amely alkalmas speciális médiák kezelésére 60 és 163 grammsúly között. Továbbá a WorkCentre 6027-nek része egy 15 ív kapacitású adagoló, hogy egy pillanatra se legyen fennakadás a több oldalas dokumentumok másolási, faxolási és szkennelési feladatai közben.


A berendezések sebességére sem lehet panasz. A Xerox Phaser 6022 színes nyomtató és a WorkCentre 6027 színes multifunkciós készülék egyaránt 18 oldal per perc gyorsasággal készíti el a nyomatokat színesben és fekete-fehérben is. A készülékek összes funkciója közti navigációt pedig a nagyméretű, színes érintőképernyős felület teszi egyszerűvé. Ezekkel a nagyfelbontású képek nyomtatására alkalmas készülékekkel ragyogó színű illusztrációkkal, és éles szövegekkel egyaránt ellátott prezentációs, promóciós kiadványok gyárthatóak rövid idő alatt.

 


A Xerox Phaser 6020/6022 és a WorkCentre 6025/6027 már elérhető Magyarországon is a Xerox disztribúciós hálózatán keresztül.