Telekom pályázat Civil és CivilNET díjcsomagra

forrás: Prím Online, 2015. április 1. 17:33

A civil szervezetek 2015 első félévében is pályázhatnak a Magyar Telekomnál a Civil és a CivilNET díjcsomagra. A Telekom felelős nagyvállalatként, a civil szféra munkájának támogatására hozta létre a kedvezményes telefon- és internethasználatot biztosító díjcsomagokat.

A Civil díjcsomaggal a belföldi vezetékes távközlési szolgáltatás havi díj nélkül és 500 perc forgalmidíj-mentességgel vehető igénybe, emellett az 500 perc feletti forgalomra átlagosan 30% díjkedvezményt is biztosít. A CivilNET csomag forgalmi díj nélküli internethasználati lehetőséget nyújt, és arra a Civil díjcsomaggal együtt pályázhatnak a közhasznú szervezetek.

A két kedvezményes díjcsomag lehetővé teszi, hogy a közhasznú civil szervezetek költségvetésük egy részét a munkájukhoz fontos más feladatokra csoportosítsák át. A nyerteseket a Telekom adományozási bizottsága választja ki. A nyertes civil szervezetek egy éven át használhatják a megnyert díjcsomagot.


A pályázatok beérkezési határideje: 2015. április 14.

A részletes pályázati és igénybe vételi feltételek elérhetők a Telekom vállalati honlapján: www.telekom.hu/fenntarthatosag/palyazatok