Az utolsó vacsora az okoseszközök világában [Videó]

Czipperer Dia, 2015. április 8. 09:21

Egy szellemes videó látott napvilágot. Egy nápolyi filmes csoport arra vállalkozott, bemutatja, milyen lenne az utolsó vacsora ma, az okoskütyük világában.

A Casa Surace olasz filmes csapat készített a közelmúltban egy nem mindennapi videót at utolsó vacsoráról. A filmet még húsvét előtt feltöltötték YouTube-ra. Az alkotás kissé sarkított módon azt mutatja be, hogyan zajlana az utolsó vacsora a mai korban, miközben mindenki a neten, a közösségi oldalakon lóg. Pedig, mint azt Jézus is kifejti, a menyországbasn nem lesz majd internet.

 

A csapat  ezzel azt szerette volna illusztrálni, mennyre beszivárog a technológia mindennapjainkba, és sokszor a fontos pillanatainkba is befurakodik. Az utolsó vacsora példája remekül érzékelteti a hatalmas technológia fejlődést, ugyanakkor azt is, sokszor milyen könnyen átsiklunk a fontos dolgok fölött, miközben netezünk, pötyögünk.

 

A videó egyik legviccesebb része, hogy miután Jézus rendre inti a netező, mobilozó tanítványokat, az ő telefonja is értesítést jelez. A poént természetesen nem áruljuk el. Íme a videó: