Világhódító úton a magyar digitális egérfogó

forrás: Prím Online, 2015. április 27. 08:32

Egész Európában és a Közel-Keleten is használják már a részben magyar fejlesztésű, Magyarországon gyártott digitális egércsapdát, amely mobilon jelez, ha rágcsáló esett csapdába.

Közel 30 országba szállítja termékeit az Irtó Trió Kft. Ismerik Egyiptomban, Szaúd-Arábiában és egyre több Európai Unión kívüli országban is. A cég alapítása óta foglalkozik kártevő-mentesítéssel, rágcsáló- és rovarirtással, 2005–től pedig további piaci területet nyitott meg azzal, hogy elkezdte csalétekállomások fejlesztését és gyártását is - hangzott el az M1 gazdasági magazinműsorában, a Profit7-ben.

 



A világon egyedülálló digitális egércsapdát egy német céggel kezdte el fejleszteni. A műsorban bemutatott jeladós technológia óriási előnye, hogy akár otthon ülve, az interneten is figyelemmel lehet követni, hogy az egérfogó sikeresen működik-e.

Hacker Ernő, a cég tulajdonos a műsorban elmondta: folyamatosan igyekeznek kihasználni a pályázati lehetőségeket, több fejlesztést pályázati pénzekből valósítottak meg. Céljuk, hogy idén megkétszerezzék a külkereskedelmi részlegüket, miközben a magyarországi szolgáltatás területén is szeretnének növekedni.

 

Forrás: M1 / hirado.hu