Melyik államban elégedettek az emberek a munkájukkal?

Vértes Judit, 2015. június 15. 10:37

A Monster.com és a Brandwatch Analytics közös kutatást végzett, mely az emberek tweetjeit vizsgálva megállapította, mely államokban elégedettek az emberek a munkájukkal.

Monster.com és a Brandwatch Analytics közösen elemezték, az emberek mennyire vannak megelégedve saját munkájukkal. A felmérés az elmúlt egy év munkával kapcsolatos Twitter üzeneteket elemezte, és ez alapján kiderült, a nyugati parton elégedettebbek az emberek a munkájukkal, mint a keleti parton.

 

Az első négy helyen Hawaii, Utah, Oregon és California áll. Itt a legjobb az aránya a munkahellyel kapcsolatos pozitív és negatív üzeneteknek, a pozitív tweetek javára. Az első nem nyugati parti állam a hatodik helyen áll, ez Minesota.

 

Érdekes, hogy a munkájukkal legelégedetlenebb emberek Floridában élnek. Legalábbis innen küldték a legtöbb negatív üzenetet az emberek a munkájukkal kapcsolatban. Floridát követi West Virginia, Delaware, Virginia és Ohio.

 

Természetesen  ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy Floridában elégedetlenebbek az emberek a munkájukkal, vagy pláne hogy rosszabb munkahelyek lennének, csak annyi biztos, szívesebben tweetelnek arról, hogy utálják a munkájukat.

 

Forrás: cnet