Keddig tart a kezdeményes regisztráció az idei Hacktivityre

forrás: Prím Online, 2015. június 25. 16:47

Június 30-ig lehet a legjobb áron reigsztrálni az idei Hacktivityre, Közép-Kelet Európa legnagyobb IT Biztonsági fesztiváljára, melyet immáron 12. alkalommal, október 9-10-én a MOM Kulturális Központban rendeznek meg. A konferencia az információbiztonsági szakma hivatalos és alternatív képviselőit hozza össze számos országból, akik érdeklődnek a terület iránt.

Idén is lesz Hacktivity, immáron 12. alkalommal. A hackerfesztivál ezúttal október 9-én és 10-én a MOM Kulturális Központban lesz. 

 

A résztvevőkre a két szekcióban zajló szakmai előadások és Hello workshopok mellett számos program vár, többek között idén is lesz lockpicking, hardware hacking, valamint számos érdekes, szórakoztató programmal, játékokkal, standokkal, fergeteges hangulattal és meglepetésekkel készülnek a szervezők.
 
 
 
Az előadások többségében angol nyelven zajlanak, a szinkrontolmácsolás az első napon biztosított. A szakmai programról a Hacktivity programbizottsága dönt minden évben, akik a beérkezett pályázatok alapján állítják össze a végleges programot. Még tart az idei előadói pályázat, melyre június 30-áig várják a jelentkezéseket.
 
 
Nemsokára tehát az is kiderül, idén milyen ütős felhozatalra lehet számítani. Viszont érdemes még előtte lecsapni a jegyre, hiszen még tart a kezdezményes early bird regisztráció. Az előregisztrációs időszakot a szervezők a nyárra való tekintettel meghosszabbították, szintén június 30-án, éjfélig tart, eddig lehet a legkedvezőbb áron megvásárolni az idei konferenciabelépőt.