Magyarországon is kapható az Asus ZenFone C

forrás: Prím Online, 2015. július 7. 14:23

Hazánkban is elérhető az Asus ZenFone C. A vállalat az eszközt a közösségi életet élő felhasználóknak szánta, és a megfizethető készülékek sorát erősíti.

Új Asus telefon érhető el a magyar piacon. A kompakt készüléket a közösségi életet élő fogyasztóknak szánták. A ZenFone C 1,2 gigahertzes Intel Atom Z2520 processzora egy igazi többmagos erőmű a négyszálú Hyper-Threading technológiával. 1 gigabájtnyi gyors RAM-jával a ZenFone C 854 x 480-pixeles (FWVGA) kijelzője mindössze 70 ms alatt reagál az érintésekre még több feladat egyidejű futtatásakor is – vagyis a felhasználónak soha nem kell várnia.

 

A LED-es háttérvilágítási technológia garantálja, hogy a képernyőn minden tisztán és világosan, ragyogó színekkel jelenjen meg. A képernyő 4,5 hüvelykes képátlója miatt a ZenFone C praktikusan helytakarékos; ehhez járul még az ergonomikus forma is, amely a legvékonyabb pontján mindössze 6,2 mm vastag.

 

 

A ZenFone C két beépített kamerájával rendelkezik. Az 5 megapixeles fő PixelMaster kamera 5 f/2.0 objektívjével remekül el lehet kapni a pillanatokat. A PixelMaster iparágvezető Low Light módja pixelegyesítéses technológiát használva akár 400%-kal fényesebb képeket tud készíteni éjjel vagy rosszul megvilágított környezetekben anélkül, hogy vakura volna szükség.

 

A ZenFone C fő PixelMaster kamerájának Backlight (HDR) módja a napnyugtakor hátulról megvilágított portrék esetén is jól használható. A pixelkiemeléses technológia akár 400%-kal javítja a kontrasztot, a Backlight (HDR) mód pedig azért felel, hogy az előtérben álló tárgy tisztán, árnyékoktól mentesen váljon el a háttértől.

 

A ZenFone C ZenUI Camera alkalmazása rengeteg nagy teljesítményű szolgáltatással segíti a felhasználókat a fényképek és önarcképek készítésében: ilyen pl. az Idő-visszapörgetés (Time Rewind) mód, amely már az exponáló gomb megnyomása előtt elkezd felvételeket készíteni, illetve a Mélységélesség (Depth of Field) mód, amellyel csodás miniatűreffektek fotózhatók.

 

A ZenFone C a nagykapacitású akkumulátorral sokkal hosszabban használható. A 2100 mAh-s cellák elegendő energiát szolgáltatnak ahhoz, hogy a ZenFone C akár 29,8 órányi 3G-s beszélgetésre legyen képes és akár 260 órányi készenléti állapotot nyújtson - ami azt jelenti, hogy két töltés között akár 10 napig is bírja. Ez a nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor könnyen kivehető.

A ZenFone C az ASUS SonicMaster technológiáját használja a mobil audioélmény eléréséhez. A ZenFone C erősítője a versenytárs okostelefonokhoz képest akár 25%-kal nagyobb kimeneti feszültséget eredményez. A készülék ICEpower technológiás ASUS AudioWizard alkalmazása segít abban, hogy minden szituációhoz kialakítható legyen a megfelelő hangkép. A hangok erősebbek, torzításmentesek lesznek. 

 

A ZenFone C (ZC451CG) július második hetében jelenik meg több népszerű webshop oldalán 39 900 forintos bruttó végfelhasználói ártól. A készülék háromféle színben érhető el az Extreme Digital, a Notebook.hu és a Media Markt weboldalán.