Ingyenes Wifit kínál áruházaiban az Auchan

forrás: Prím Online, 2015. július 22. 10:12

A 19 magyarországi Auchan áruház ingyenes vezeték nélküli internetkapcsolattal bővíti szolgáltatásait. Az áruházlánc a szolgáltatás bevezetésével a vásárlói igényekre ad választ, hiszen így bevásárlás közben is kapcsolatban maradhatnak, és akár még több információhoz juthatnak egy-egy megvásárolni kívánt termékkel kapcsolatban.

Az Auchan Magyarország Kft. 18 magyarországi Auchan áruház egész területén, a teljes eladóterében és az üzletsoron ingyenes Wi-Fi szolgáltatást tesz elérhetővé a vásárlók számára. Az albertfalvai Auchan áruházban, a teljes eladótérben és a kasszasorral párhuzamos butiksoron lesz elérhető az ingyenes internetelérés. A vezeték nélküli internet hozzáférés jó minőségű, nagy sávszélességű kapcsolatot biztosít a felhasználóknak.

 

Az ingyenes Wi-Fi szolgáltatás bevezetésével az Auchan a vásárlók igényeire válaszol. Amikor napszaktól és munkaidőtől függetlenül elengedhetetlenül fontos a folyamatos információáramlás, a vásárlók részéről felmerült az elvárás, hogy akár bevásárlás vagy sorban állás közben is egyszerűen, gyorsan megnézhessék üzeneteiket vagy követhessék a legfrissebb híreket, illetve szükség esetén további információkat kereshessenek az interneten egy-egy megvásárolni kívánt termékről saját mobileszközük segítségével. Az ingyenes Wi-Fi szolgáltatást a felhasználási feltételek elfogadása után gyorsan és egyszerűen el lehet érni.