A Canon bemutatta multifunkciós, tintasugaras nyomtatóját, a PIXMA MG3650-et

forrás: Prím Online, 2015. július 23. 11:21

A Canon  bemutatta az otthoni felhasználásra szánt nyomtató-kínálatának legújabb multifunkciós tintasugaras modelljét, a PIXMA MG3650-et. Akészülékkel vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is lehet nyomtatni, a beszkennelt dokumentumokat továbbítani.

Otthoni felhasználásra szánt nyomtatót mutatott be a Canon. A PIXMA MG3650 tervezésekor elsődleges szempont volt, hogy a készülékkel vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is lehessen nyomtatni, a beszkennelt dokumentumokat továbbítani, illetve alkalmas legyen tökéletes másolatok készítésére is. 

 

Az új Canon PRINT alkalmazás használatával a PIXMA MG3650 lehetővé teszi közvetlenül az Instagramról és az Access to Slideshare-ről történő nyomtatást , illetve a szkennelt dokumentumok és fotók feltöltését a Microsoft OneNote-ba. Ezzel a modellel a közösségi alkalmazásokból és felhőalapú szolgáltatásból közvetlenül is lehet nyomtatni.
 


A felhasználók a szkennelt dokumentumokat e-mailbe csatolva közvetlenül a nyomtatóról is elküldhetik
. Ráadásul a WLAN PictBridge funkciónak köszönhetően a PIXMA MG3650-et használók vezeték nélküli módban, közvetlenül a készülékkel kompatibilis fényképezőgépekről is kinyomtathatják fotóikat. A nyomtató a Google Cloud Printtel és az Apple AirPrinttel is kompatibilis, továbbá a beépített hozzáférési pont mód révén a felhasználók vezeték nélküli üzemmódban, internet kapcsolat nélkül is nyomtathatnak.

 

A megújult Canon CREATIVE PARK PREMIUM szolgáltásnak köszönhetően rengeteg szórakoztató és professzionális tartalomhoz lehet hozzáférni  most már okostelefonra és táblagépre optimalizált formában is. Az oldalon taláhatóak ingyen kinyomtatható sablonok, albumok, naptárak, illetve olyan kivágható formák, melyekből játékok, épületek állíthatóak össze.

 

A Canon My Image Garden szoftvere lehetővé teszi a képek összeválogatását és a fotók különféle sablonra illesztett kinyomtatását az automatikus elrendezéshez és az arcfelismeréshez hasonló képillesztő technológiák segítségével.

 

A Canon Easy-PhotoPrint+ funkcióval  képeslapok és naptárak is készíthetőek. A beépített arcfelismerésnek köszönhetően a program a képek feltöltésekor automatikus elhelyezési javaslatot tesz. Az elkészült munkákat a népszerű felhőszolgáltatásokba is el tudjuk menteni, mint például Evernote, Flickr, Facebook, Dropbox, Google Drive és OneDrive. Ráadásul a munkákhoz szerkeszthetőségi jogokat adhatunk másoknak, így több felhasználó tudja tökéletesíteni vagy kinyomtatni a végeredményt.


A Canon ChromaLife100 technológiának köszönhetően a PIXMA MG3650-nel lenyűgöző minőségű fotók nyomtathatóak, melyek sokáig megőzik színüket.
A költségtudatos háztartások számára jó hír, hogy a készülék kompatibilis a Canon XL tintapatronjaival, amelyek révén akár 50%-kal is csökkenthető egy oldal kinyomtatásának a költsége.

 

A PIXMA MG3650 fekete, piros és fehér színben szeptemberen kerül a boltokba 21 900 forintos ajánlott fogyasztói áron.

 

A PIXMA MG3650 legfontosabb jellemzői: