SUSE támogatás az IBM új, SAP HANA platformhoz fejlesztett megoldásához

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 14. 14:26

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy a SUSE Linux Enterprise Server for SAP Applications mostantól támogatja az SAP HANA platformot futtató IBM Power Systems rendszereket is.

A SUSE Linux Enterprise Server a Linux rendszerek közül elsőként fut a Power Systems rendszeren, ami lehetővé teszi, hogy az ügyfelek kihasználják az IBM nemrég bemutatott sorozata, a Power System Solution Editions for SAP HANA előnyeit. A megoldásokat a vállalatok testre szabhatják a magas szintű megbízhatósági és rendelkezésre állási elvárásoknak megfelelően.

 




„Mostantól az SAP HANA alapokon működő, memóriában futó adatbázisokat alkalmazó ügyfeleink is kiélvezhetik azt a gyorsabb adatforgalmat, megnövelt sávszélességet és vállalati szintű megbízhatóságot, amit az IBM POWER 8 kínál számukra. A SUSE Linux Enterprise segítségével pedig megnövelt rendelkezésre állást kapnak, és egyszerűen hozzájuthatnak azokhoz az üzleti információkhoz, amelyet az informatikai szolgáltatásaik megkívánnak” – mondta Vicente Moranta, az SAP IBM Power Systems rendszerekkel foglalkozó üzletágának vezetője.

Az SAP alkalmazásokhoz optimalizált SUSE Linux Enterprise Server rendszert bemutató videó