Nincs többé mosásból kifelejtett ruha

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 6. 15:27

A Samsung Electronics bejelentette az új Samsung WW8500 AddWash mosógépét, amellyel a mosási program közben is egyszerűen hozzáadhatók a mosáshoz a kifelejtett ruhadarabok.

Mindenkivel előfordult már, hogy a mosás elindítása után veszi észre, hogy kimaradt egy gyerekruha, amire már másnap szükség lenne, ahogy azok a lakás különböző pontjain megbúvó törölközők és zoknik is mindenki számára ismerősek lehetnek, amelyek a heti nagymosás elindítása után kerülnek csak elő.

 



A Samsung kutatásából kiderül, hogy az európai vásárlók közel 90%-ával fordult elő, hogy a program elindítása után szeretett volna további darabokat a mosáshoz adni, azonban ez a kontinensen elterjedt elöltöltős mosógépekkel nem a legegyszerűbb művelet, mivel az ajtó csak alacsony vízszint mellett nyitható, a legtöbben pedig nincsenek tisztában azzal, mi a teendő ilyenkor. A felhasználók több mint fele tart attól, hogy a víz ilyenkor kifolyik, sőt a mosógép is elromolhat.

A Samsung erre a bosszantó problémára ad egyedi és kellemetlenségektől mentes megoldást az innovatív Samsung WW8500 AddWash mosógépével.

A berendezés egy extra ajtóval rendelkezik, amely a főajtó felső részén helyezkedik el, lehetővé téve, hogy utólag tegyünk a gépbe kifelejtett vagy sürgősen tisztítandó ruhát és szükség esetén plusz mosószert vagy öblítőt, bárhol is tartson éppen a mosási program. Ez egy újabb jó példa a Samsung innovációira, amely megkönnyíti a hétköznapokat.

Egyszerűen adhatunk újabb ruhákat a mosáshoz


Az új Samsung mosógépen csupán a ’Pause’ gomb megnyomására van szükség, ezt követően nyitható ki az extra ajtó, amely elég nagy ahhoz, hogy egy pulóvert vagy akár egy farmert adjunk hozzá a mosáshoz. Az öblítési fázis előtt például hozzáadhatóak a csak kézzel mosható darabok, vagy további öblítő is.

A sima kialakítású AddWash ajtót emellett minden alapvető biztonsági elemmel felszerelték, mint például a gyerekzár, amely megakadályozza, hogy a kisgyermekek véletlenül kinyissák azt.

Az okos mosógép


A Samsung WW8500 AddWash az okos funkciók egész sorával érkezik, amelyek Android és iOS alapú okostelefonokon is működnek. Ezek segítségével nem csupán a mosási program állapota ellenőrizhető, de olyan opciót is biztosít, amely az egyes mosási ciklusok kezdete előtt küld értesítést, például, ha a mosási ciklus vége felé szeretnénk hozzáadni pár kényesebb, vagy kézi mosást igénylő ruhát a mosáshoz.

Samsung technológiákkal felvértezve

A Samsung SuperSpeed  funkcióval egy normál mosást kevesebb mint egy óra alatt el tud végezni anélkül, hogy az a kiváló mosási teljesítményt befolyásolná.

A SuperSpeed ciklust a SpeedSpray technológia teszi lehetővé, amely sugárban kilőtt vízpermettel gyorsan ki tudja öblíteni a mosószert és gyorsabban tisztítja a ruhákat. A vízpermetező ezután a ruhát tiszta vízzel locsolja, amelyet egyidejűleg el is vezet.

Az ecobubble technológia levegővel és vízzel keveri elő a mosószert, majd a teljes mosógépdobot aktív hab tölti meg. Az így képzett hab negyvenszer gyorsabban járja át a textilt, mint a víz és a mosószer egyszerű elegye. Az ecobubble egyszerre biztosítja a textilek kíméletesebb kezelését és a kiváló mosási eredményt, akár hidegvízzel is, miközben energia-megtakarítást tesz lehetővé.

A Samsung AddWash Digitális Inverter motorral van ellátva, amely kiemelkedő energiahatékonyságot kínál minimális zaj és hosszabb ideig tartó működés mellett.

A Samsung WW8500 AddWash még több rugalmasságot biztosít és hatékonyabbá teszi a mosást a felhasználók számára. A Samsung továbbra is elkötelezett, hogy olyan innovációkat vigyen a modern otthonokba, amelyekkel jobbá és kényelmesebbé tudja tenni az életet mindenki számára.