LG Watch Urban Luxe: több mint viselhető eszköz

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 9. 10:33

Az LG Electronics (LG) az amerikai REEDS Jewelers ékszerbolt-hálózattal együttműködve készítette el limitált kiadású prémium okosóráját, az LG Watch Urbane Luxe-ot. Az egyedi ügyfélkört célzó luxus viselhető eszköz 23 karátos arannyal díszítve, aligátorbőr szíjjal, különleges lakkozott dobozban érkezik. Az LG Watch Urbane Luxe október végétől, nagyjából 1200 dollárért lesz kapható.

A Lous Cartier által 1910-ben feltalált csat elegánsabb, exkluzívabb és egyedibb kinézetet kölcsönöz az LG Watch Urban Luxe-nak a vaskosság érzete nélkül. Az óra aligátorbőr szíját 30 tapasztalt bőrműves, legmagasabb feldolgozási körülmények között, ötven különböző lépésben készíti el. Az LG Watch Urbane Luxe-hoz használt 23 karátos arany erősebb és keményebb, mint az ékszerekhez használt 24 karátos arany, illetve nehezebb, mint a hagyományos óráknál használt 18 karátos arany.

 



Mind az 500 limitált szériájú órát külön szériaszámmal látnak el a hitelesség kedvéért. A luxuskészülék eleinte csak az Egyesült Államokban lesz elérhető, az előrendelés a hónap végén kezdődik a www.REEDS.com weboldalon. Az LG Watch Urbane Luxe több más mobilkészülékkel együtt a berlini IFA kiállításon is látható a vállalat standján szeptember 4. és 9. között.