A Borfesztivál is belép a WifiZone-ba

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 9. 12:41

Az ACE Telecom 2011 óta biztosítja a Budavári Borfesztivál internet- és wifi hálózatát. A jubileumi ötödik évben már a WifiZone szolgáltatást próbálhatják ki a látogatók. A júniusi indulás óta 17032-en regisztráltak a WifiZone hálózatába, 50 százalékuk, a legkényelmesebb megoldást választva, Facebook-fiókjával. A szerdán kezdődő 24. Budavári Borfesztiválon regisztráló felhasználók a későbbiekben már automatikusan kapcsolódhatnak a hálózathoz.

„Idén az eddigieknél is összetettebb rendszert viszünk a Borfesztiválra. Különálló belső hálózat áll a fesztivál stábjának rendelkezésére, míg LAN hálózat a Paypass feltöltő állomások és a bankkártya terminálok számára. A naponta várható 7-8 ezer látogató pedig WifiZone hálózatunkat használhatja, amit 4 nagyteljesítményű prémium hozzáférési ponttal építünk ki, így garantálva a kiváló minőségű, díjmentes wifi elérést” – mondta Farmosi Attila, az ACE Telecom ügyvezetője.

A WifiZone vezeték nélküli internetszolgáltatás a kiemelt böngészési élmény mellett egységes hálózat kínál. Ennek köszönhetően a már korábban regisztrált felhasználók okoseszköze a Borfesztivál területén is automatikusan csatlakozik. Akik pedig most, a Budai Várban lépnek be a WifiZone-ba, a későbbiekben már az automatikus csatlakozás előnyeit élvezhetik. A városszerte megtalálható hotspotok száma egyre bővül, legutóbb a Belvárosi Színház csatlakozott. A WifiZone felhasználók eddig összesen 19170 órát töltöttek böngészéssel, ezalatt 140 GB adatot töltöttek le és 1254 GB-t fel.