Világhírű olasz dizájner tervez kiegészítőket a Samsung új okosóráihoz

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 11. 09:22

A világhírű, több nemzetközi díjjal is elismert olasz formatervezővel, Alessandro Mendinivel dolgozik együtt a Samsung, hogy Gear S2 okosórájához exkluzív kiegészítőket biztosítson vevőinek. Az együttműködés eredményeként a felhasználók sokféle lehetőség közül választva tehetik még egyedibbé és divatosabbá okosóráikat. A Samsung a múlt héten mutatta be a sokszínű, kör alakú dizájnt, intuitív felhasználói felületet és folyamatos kapcsolatot kínáló Gear S2 okosóráját, amely a Mendini kollekcióval még szórakoztatóbb és stílusosabb felhasználói élményt biztosít.

Mivel az okosórát a csuklónkon, mindenki számára látható helyen hordjuk, sokkal egyedibb, személyesebb élményt nyújtanak, mint egy áltagos okostelefon. A Samsung együttműködése Alessandro Mendinivel jól mutatja a cég elkötelezettségét, hogy a személyes stílusuk kifejezésére egyedi lehetőségeket kínáljon vásárlóinak, miközben a folyamatos kapcsolat lehetőségét is biztosítja.

 



Alessandro Mendini fontos szerepet töltött be a modern olasz dizájn fejlődésében. Munkássága jól ismert arról, hogy a különböző kultúrák stílusjegyeit ötvözi és a dizájn határait kitolva elébe megy a funkciók konvencionális megközelítésének. Ez a filozófia összhangban van a Samsung megközelítésével, amellyel az okos kiegészítői a mobil kommunikáció kultúráját a funkcionális, mégis trendi és személyes felhasználói élmény révén definiálják újra.

“A karóra az egyik legprecízebb és legértékesebb eszköz, amelyet az emberiség valaha csinált. A Samsung sikeresen fedezte fel újra az órát egy olyan formában, amely jól illeszkedik a technológia vezérelt világunkba” – mondta el Alessandro Mendini. “ Nagy élmény volt együtt dolgozni a világ vezető mobil vállalatával és olyat alkotni, amely a tradicionális órák stílusát a digitális világgal egyesítve egy teljesen egyedülálló élményt hoz létre.”

 



A Samsung Gear S2 ízlésesen megőrzi az óra esztétikus funkcióját a felhasználói számára folyamatos kapcsolatot biztosító számlapjaival és a páratlan üzemidőt biztosító akkumulátorával, amely 2-3 napot is kibír egy töltéssel.

Az egyedi színes óraszámlapokkal és a szuper vékony, divatos pántok választékával a Samsung Gear S2 Alessandro Mendini kollekciója még több lehetőséget biztosít a vásárlóknak, hogy személyre szabják okosórájuk kinézetét.

 



Az Alessandro Mendini Gear S2 számlap és karpánt kollekciója az eszköz bevezetésétől elérhető lesz.