A Samsung bemutatta a ProXpress M4030/4080 lézernyomtatóit

forrás: Prím Online, 2015. szeptember 19. 13:11

A Samsung bemutatta az új ProXpress M4030ND egyfunkciós és az M4080FX multifunkciós mono lézernyomtatóit, amelyek nagyobb produktivitást, biztonságot és költséghatékonyságot nyújtanak a kis- és középvállalkozások számára. 

Megnövelt produktivitást, nagyobb dokumentumbiztonságot és költséghatékonyságot kínál az új Samsung nyomtatócsalád a kis- és középvállalkozások számára. Az új ProXpress M4030/4080 sorozat gyors, 40 lap/perc nyomtatási sebességre képes. A 4030ND nyomtató papírkapacitása 2850 lapra, a 4080FX multifunkcionális készüléké pedig 2300 lapra bővíthető, így a készülékek a nagy nyomtatási igényű irodák számára ideális megoldást kínálnak. A M4080FX multifunkciós nyomtató háromszor gyorsabban képes szkennelni, mint a piacon elérhető hagyományos modellek, amely különösen hasznos a sokat szkennelő vállalkozások – például az ügyvédi irodák vagy tervező ügynökségek – számára. Emellett lehetővé teszi a személyre szabott megoldások integrációját is, amellyel funkciói kiterjeszthetőek például az output menedzsmentre, vagy a dokumentum elosztásra is.

 

Az M4030/4080 sorozat a sebességet és a megbízhatóságot nyújtja azoknak az irodáknak, amelyek sokat nyomtatnak, és amelyek működése nagyban támaszkodik mono nyomtatókra, illetve multifunkciós készülékekre. A maximális 120 000 oldalas havi nyomtatási teljesítmény révén a nagy terheléssel és a hosszan tartó nyomtatással is képesek megbirkózni. 

A ProXpress M4030/4080 sorozat legfontosabb jellemzői:

 

Az 1 GHz-es, kétmagos processzorral rendelkező nyomtatók percenként akár 40 lapot is képesek nyomtatni. A M4080FX modell pedig a beépített dual-scan lapadagolója révén akár 60 kétoldalas lapot is tud szkennelni percenként.
 
 
A biztonsági hitelesítés alapvető funkciója a nyomatónak, amely növeli a dokumentum biztonságot és csökkenti a felesleges nyomtatást is. A felhasználók több módon hitelesíthetik a nyomtatási feladataikat: PIN kóddal, felhasználó névvel és jelszóval, vagy egyszerűen az azonosító kártyájukat, illetve NFC képes mobil eszközeiket használva.
 
 
Az M4080FX a Samsung nyílt platformját használja, amely szerver nélkül is lehetővé teszi a partner és független szoftver cégek megoldásainak integrációját. Az olyan megoldások, mint például a flotta menedzsment szoftver közvetlenül a nyomtatóra telepíthetőek, elérhetővé téve, illetve kiterjesztve bizonyos funkciókat, például a több szerveres és a több helyszínes eszközmenedzsmentet.
 
 
Az M4030ND és az M4080FX modellek 2015 októberétől lesznek elérhetőek a hivatalos Samsung nyomtató disztribútorokon keresztül.