Dell XPS: jönnek az új multimédiás szörnyetegek

forrás: Prím Online, 2015. október 15. 13:26

A Dell bejelentette új XPS modelljeit: az ultramobil XPS 13 laptopot, valamint a nagy teljesítményű XPS 15 notebookot. Az XPS család mind forma, mind funkció tekintetében a lakossági laptopok prémium kategóriájába tartozik. Az új modellek a kiváló teljesítményű, 6. generációs Intel Core processzorok és az elegánsabb hardver kombinációjával még jobb Windows 10 élményt nyújtanak.

Az új XPS készülékek számos „első” és „legjobb” címmel büszkélkedhetnek kategóriájukban, legyen szó méretről, kijelzőről, vagy akkumulátor üzemidőről. Az XPS 13 és 15 prémium minőségű és ultrakönnyű anyagokból, például szénszálból és megmunkált alumíniumból készülnek, és az összes érintőképernyős XPS modellhez rendelhető Corning Gorilla Glass NBT üveg. Ráadásul részletgazdag és pontos színmegjelenítésű kijelzőkkel, a legújabb grafikai kártyákkal és processzorokkal büszkélkednek, így a teljesítmény, a mobilitás és a tartósság tökéletes összhangját kínálják.

 


A Latitude család funkcióira is építve, az XPS laptopok könnyen felügyelhetők és a lakossági piac legjobb biztonsági megoldásaival rendelkeznek. Az új kínálat azokat a felhasználókat célozza, akik mind a munka, mind a szórakozás tekintetében a legjobb szolgáltatásokat igénylik: a Thunderbolt 3 egykábeles dokkolást biztosít és adatátviteli sebessége akár nyolcszor akkora, mint az USB 3.0-é. A modellek mindemellett csatlakoztathatók lesznek a következő generációs, 2016-ban megjelenő Latitude dokkolókhoz is. Az XPS laptopok a Dell leginkább környezetbarát készülékei: az intelligensebb anyaghasználat mellett újrahasznosítható, komposztálható csomagolásban szállítják, így a környezet védelme mindig a figyelem középpontjában marad.XPS mobilitás és teljesítmény a legfontosabb Dell XPS tartozékokkal

 

Az XPS kínálathoz tervezett tartozékokkal a felhasználók utazás közben is kapcsolatban maradhatnak és biztonságban tudhatják adataikat, illetve az irodában is hatékonyan dolgozhatnak.


Együtt még jobbak Dell és Windows 10


2013 óta a Dell és a Microsoft mérnökei együtt dolgoznak a Windows 10 legfontosabb funkcióinak kialakításán, hogy ezek segítségével a Dell olyan új számítógépes megoldásokat tervezzen, mint a most bejelentett modellek. A legújabb XPS készülékek kialakításakor a következő szolgáltatásokat tartották fontosnak:


 

Hozza ki a maximumot a Dell szolgáltatásaival és támogatásaival

 

A számítógépekhez és táblagépekhez elérhető ProSupport Plus az egyetlen teljes támogatási szolgáltatás, amely kombinálja az automatikus megelőzésre és problémamegoldásra alkalmas proaktív és prediktív megfigyelést a kiemelt szakértői támogatással és alkalmanként kárelhárítással. A Premium Support pedig az iparág egyetlen olyan fogyasztói támogatási szolgáltatása, amely a proaktív automatizált támogatást a szakértő technikusok napi 24 órás elérhetőségével kínálja, a hardver- és szoftverproblémákat pedig távoli diagnosztika után helyszíni szervizzel orvosolják.


Elérhetőség

Az XPS 13 és az XPS 15 2015 novemberétől lesz elérhető Magyarországon.