Okostelefon-képzés szenioroknak

forrás: Prím Online, 2015. november 8. 09:31

A Tesco Mobile és a Budapesti Művelődési Központ „Okosmobil minden generációnak” címmel támogatott képzést indított idősebb, az okostelefonnal még csak most ismerkedő korosztály számára. 

Az idősebb korosztály számára indul okostelefonos képzés. Az  „Okosmobil minden generációnak” címú támogatott képzéssel a szervezők célja, hogy csökkentsék a generációk közötti egyre mélyülő technológiai szakadékot. A 2x3 órás tanfolyamon a résztvevők egy kimondottan a senior korosztálynak szánt készülék, a Doro Liberto 820 mini segítségével tapasztalhatják meg az okostelefónia előnyeit, és sajátíthatják el a készülék használatát. 

 

Az idősebb generáció tagjait általában a készülékek nehéz kezelhetősége, illetve a billentyűk és a kijelzőn megjelenő feliratok kis mérete tartja vissza a mobilhasználattól. A nagy képernyővel, jó minőségű fényképezőgéppel ellátott Androidos Doro Liberto mini 820-as készüléket kimondottan az idősebb, gyengébben látó, halló fogyasztók számára alakították ki.

 

A készülék segítségével jóval könnyebb elsajátítani az okostelefon használatot, hisz kifejezetten könnyen kezelhető, jól áttekinthető, a kijelzőjén és a feliratok jól láthatóak, a háttérvilágítás kontrasztos és erőteljes, hangja pedig mindenki számára tisztán és jól hallható. A Doro Liberto mini 820-as készülék a Tesco Mobile Dupla és Kedvenc feltöltőkártyás tarifacsomagjaival november 13-tól lesz elérhető el a Tesco Mobile kínálatában.

 

Kép: iamwire.com