Az első iPad Próhoz készült tokot a Logitech gyártja

forrás: Prím Online, 2015. november 13. 09:24

A Logitech bemutatta az Apple-lel közösen fejlesztett, kifejezetten az iPad Próhoz készült kiegészítőit: a Logi CREATE billentyűzetet és a Logi CREATE tokot. 

Az Apple és a Logitech közös munkájának eredményeként dobják piacra az első, külső gyártó által készített billentyűzetet az iPad Próhoz, melynek ráadásul a csatlakoztatásával, bekapcsolásával és a töltésével sem kell majd külön vesződni, köszönhetően az új Apple Smart Connectornak. 

 

Michele Hermann a Logitech mobil üzletágának alelnöke szerint az iPad Pro és az iOS 9 párosításával új lehetőségek nyílnak meg a kreativitás, a munka és a játék tabletes világában. Ennek eredményeként egy védelmet nyújtó, de mégis esztétikus tokot és a valaha készített legjobb iPad billentyűzetet dobják piacra.

 

Mindkét Logi CREATE termék vékony és könnyű, ennek ellenére minden oldalról védi az eszközt. A sűrű szövésű, prémium szövet megvédi a készüléket az esetleges sérülésektől, karcolásoktól. 
 


A Logi CREATE billentyűzet arra lett tervezve, hogy az Apple új Smart Connector csatlakozóját hasznosítva zökkenőmentesen kommunikáljon a tablettel. A csatlakozónak köszönhetően a kiegészítő megfelelő pozícióba történő állítása után automatikusan működésbe lép, és biztonságosan rögzíti az iPad Prót – nincs szükség Bluetooth-on keresztül történő csatlakoztatásra. Mivel a tablet látja el árammal a billentyűzetet, soha többé nem kell elemekkel és töltőkábelekkel vesződni.

 

A billentyűzetet hatékonyságra tervezték; teljes méretű, 19 mm-es, állítható háttérvilágítású billentyűi úgy lettek elosztva, hogy az iPad Pro és az iOS 9 minden előnyét ki tudják használni a vásárlók. Az iOS gyorsbillentyűk segítségével emellett a tablet érintése nélkül hívható elő a kereső vagy a médialejátszó. A termék variálhatóságának köszönhetően több látószögből tekinthetünk a nagyképernyős iPad Próra attól függően, hogy filmet nézünk, vagy az Apple ceruzával dolgozunk. A Logi CREATE billentyűzet 149,99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron lesz kapható. Európában angol, német, svájci, olasz, francia, spanyol és a skandináv országok billentyűkiosztásával lehet majd megrendelni.

 

A Logi CREATE tok flexibilis állványába rejtett zsanérok stabilan tartják az iPad Prót, a betekintési szög 60 fokos tartományban variálható. Beállíthatjuk az iPadet filmnézéshez éles szögben, vagy szinte teljesen laposan is, ha az Apple ceruzával szeretnénk dolgozni. A Logi CREATE Protective Case elölről és hátulról is védi az iPadet anélkül, hogy felesleges extra súlyt adna hozzá. A Logi CREATE Protective Case 79,99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron lesz kapható.

Elérhetőség

 

A Logi CREATE Backlit billentyűzet és a Logi CREATE Protective Case fekete, piros és kék színekben lesz kapható, várhatóan 2015 novemberétől. Mindkét termék megvásárolható lesz online, illetve az Apple üzleteiben is Amerikában, valamint néhány európai és ázsiai országban.