Red Friday: féláras szolgáltatások és ÁFA kedvezmény a Media Marktnál

forrás: Prím Online, 2015. november 20. 08:30

A november hónap teljes egészében az akciókról szól a műszaki áruházláncok piacán. A Media Markt eddig minden pénteken árleszállításokkal és különböző akciókkal várta az érdeklődőket. A mai napon is egy különleges meglepetéssel készül: a Red Friday napján nem csupán megfelezi az ÁFÁ-t minden egyes termék esetében, hanem a vásárlók számára nyújtott szolgáltatások is 50 százalékkal olcsóbban vehetőek igénybe.

Az Egyesült Államokban évek óta 50-60-70 százalékos leértékelések vannak a Fekete Pénteken, Magyarországon csupán 1 éve honosodott meg ez az esemény.  A tavalyi év adataiból kiindulva idén is nagy érdeklődés várható a műszaki cikkek iránt. Ha a kedvezmények összértékét nézzük, akkor több százmilliós összeget is spórolhatnak a vásárlók.

A Media Markt ezért úgy döntött, hogy 1 héttel a Black Friday előtt megrendezi a Red Friday eseményét, amelynek keretén belül különböző leárazásokkal kedveskedik vásárlóinak Ezen a pénteken a webshopban és az áruházak kínálatában elérhető termékekre is ugyan azok a kedvezmények vonatkoznak.  A Red Friday rendezvény az áruház színéről kapta a nevét és azzal a céllal hozták létre, hogy meghosszabbítsák vele a kedvezményes időszakot.

ÁFA kedvezmény és feláras szolgáltatások

A Media Markt ezen a napon országszerte ÁFA kedvezménnyel készül a teljes termékpalettára vonatkozóan.


Ezen kívül az alábbi szolgáltatásokra is 50 százalékos árengedményt biztosít:
·    az OKOSPONT-okon kínált start és költöztető szolgáltatás bármilyen okos eszköz (notebook, tablet, okostelefon) vásárlása esetén.
·    televízió készülék vételekor a Garancia Plusz biztosítás díjának felét a Media Markt vállalja át.
·    háztartási nagygép vásárlásakor a házhoz szállítás és beüzemelés költsége is 50%-al kevesebb, mint általában.

Vasárnapi nyitva tartás, széles választék, hatalmas raktárkészlet

A Media Markt nem csupán a Red Friday napján, hanem év végéig minden vasárnap várja országszerte az érdeklődőket. Az üzletlánc az ország legnagyobb, személyesen megnézhető, kipróbálható és akár azonnal hazavihető választékával várja a vásárlókat.