Mitől jó egy programozóknak szánt gyakornoki program?

forrás: Prím Online, 2015. december 10. 17:20

Az NNG idén újra meghirdeti szoftverfejlesztőknek szóló, fizetett gyakornoki programját, amelyről a korábbi résztvevők most egy videóban is elmesélik tapasztalataikat. A hat hónapos NNG Gear Up Program keretében az egyetemisták megismerhetik a navigációs rendszerek fejlesztésének több területét is, többek között a 3D vizualizációt, a hangfelismerést, illetve a jövő okos autóinak rendszereit. A gyakornokok kéthavonta más-más csapattal dolgozhatnak együtt, mentorokkal együtt fejleszthetik az iGO Navigációt.

Barátságos légkör, önálló munkavégzés, támogatott fejlődés – néhány dolog, amit kiemeltek a legutóbbi Gear Up Program résztvevői.  A gyakornoki program ideje alatt felmerülő feladatok és kihívások megoldásában a szakma elismert képviselőitől tanulhattak. Többen is megemlítették: olyan tapasztalatot szereztek a cégnél, amire az iskolai keretek között már nem lett volna lehetőségük. A fiatal programozók már a gyakornoki hónapok alatt saját soraikkal járulhatnak hozzá a milliók utazását megkönnyítő szoftver kódjához, így biztosítva, hogy szakmai önéletrajzuk már diplomaszerzéskor kiemelkedő, kézzel fogható eredményt tartalmazzon.

 



Az interjúkat az alábbi linkeken lehet megtekinteni:
·    https://www.youtube.com/watch?v=gTITIEapOOo
·    https://www.youtube.com/watch?v=OuYM6R_3tr4   
  
A korábbiakkal ellentétben a következő 6 hónapra már nem csak a végzős hallgatók jelentkezhetnek, hanem bárki, aki már legalább egy évet töltött informatikai szakon. A villámgyors kiválasztási folyamat után, márciusban 10 fiatal kezdheti meg a munkát az NNG-nél. További információ és jelentkezés a honlapon