Jövőálló szerverek a Delltől

forrás: Prím Online, 2015. december 15. 11:25

A Dell bejelentette, hogy bővíti a 13. generációs Dell PowerEdge szerver-családját. A négy új belépő szintű szerver nagyobb teljesítményt, rugalmasságot és hatékonyságot biztosít, így teszik lehetővé a kis- és középvállatok (kkv) jövőbeli növekedését. 

Az informatikai döntéshozók körében végzett friss nemzetközi kutatás eredménye szerint a kkv-k az informatika területén világszerte a teljesítmény, a hardverkapacitás és a technológiai komplexitás problémáival küzdenek leginkább. A jövőbeli növekedés érdekében a Dell úgy alakította ki legújabb PowerEdge szervereit, hogy az ügyfelek legyőzhessék az említett akadályokat: nagyobb teljesítményt érjenek el, tudjanak igazodni a változó alkalmazásigényekhez és hatékonyabbá tehessék a működésüket.

 

Az új Dell PowerEdge szerverek közé tartozik a rackszekrénybe szerelhető PowerEdge R330 és R230, valamint a torony kivitelű PowerEdge T330 és T130 szerver. Most először a T130 belépő szintű szerver a Dell OpenManage rendszer-felügyeleti portfóliójával együtt vásárolható meg. Ezek a szolgáltatások a központi telepítéshez szükséges időt 40 százalékkal csökkenthetik és egyszerűbb felügyeletet biztosítanak, ugyanakkor könnyen kezelhető eszközök. Az új szerverek a következőket kínálják az ügyfeleknek: 

 

A belépő szintű PowerEdge szerverek legújabb generációja

 

Az új, belépő szintű PowerEdge szerverek nagy belső tárolókapacitással büszkélkednek, kiemelkedően rugalmasan konfigurálhatóak és bővíthető a memóriájuk. Az adott modelltől függően akár négy DDR4 memóriahellyel vagy nyolc merevlemezzel rendelkezhetnek. Az új szervercsalád tagjai:

 

 

Az új PowerEdge szerverek a Dell teljes körű hardverkínálatával, szoftvereivel és szolgáltatásaival minden szinten hatékonyabb működést és rugalmasságot biztosítanak.

 

Elérhetőség

 

A Dell PowerEdge T130, T330, R230 és R330 már rendelhető.

 

A Dell az OEM-ügyfeleknek a 13. generációs PowerEdge szerverek a legkorszerűbb technológiát nyújtják, olyan szolgáltatásokkal együtt, amelyek az ő speciális igényeiket elégíti ki. Így nagyobb rugalmasságot, választékot és méretezhetőséget, ugyanakkor a teljes életciklusra és az áttérésre is optimalizált megoldást jelentenek.