Cafeteria és öngondoskodás – 2016

Czipperer Dia, 2015. december 28. 10:11

Az év első KKV-AKADÉMIA-ján a cafetéria témája kerül fókuszba. A január 14-ei eseményen a 2016-os változásokról lesz szó.

Milyen munkaadói, munkavállalói hozzáállások, érdekváltozások várhatóak 2016-ban? − tekintettel az adóváltozásokra, az értékes munkaerő-állomány fogyására, annak megtartására, a hazai nyugdíjrendszer  demográfiai trendek miatt várható távlati megroggyanására?

 

Nem csak az SZJA 1 %-os csökkenése miatt fordulnak a munkaadók a cafeteriajuttatásokban rejlő, elégedettséget növelő javadalmazási rendszer változtatásához. Már nem csak a költséghatékonyság vezérelheti őket, hanem az értékes munkaerő elvándorlása miatt a jó munkaerő megtartásáért folytatott egyre erősödő verseny is.
 

 

Jövőnk rohamos elbizonytalanodása miatt az öngondoskodás tudatosobbá vált, az arra ösztönző lehetőségek  is bővültek. Szaporodnak a kreatív, modern vállalati juttatási rendszerek, a cafeteria kombinálódik a differenciált, egyéni igényre szabott béren kívüli juttatási csomagokkal. A változatos gyakorlatokról felkészült előadóink engednek betekintést!