A Logitech 5 díjat nyert a 2015-ös GOOD DESIGN Award versenyen

forrás: Prím Online, 2016. január 13. 10:35

A Logitech a mai napon jelentette be, hogy öt termékét is elismerték a 2015-ös GOOD DESIGN Award versenyen dizájn és termékkiválóság kategóriákban. Ezzel a 2015-ös zsinórban az ötödik év, hogy Logitech termékeket díjaztak a rangos, nemzetközi versenyen.

Az elismert termékek között megtalálható az  M280 vezeték nélküli egér, a ConferenceCam Connect webkamera, a Keys-To-Go illetve a K480 billentyűzetek és az MX Master vezeték nélküli egér. 

 

“Ezek a dizájnnal kapcsolatos győzelmek alátámasztják törekvésünket arra nézve, hogy a formatervezést a Logitech tevékenységének középpontjában tartsuk” – mondta el Bracken Darrell, a vállalat elnök-vezérigazgatója. “Az elismerések jó motivációt jelentenek számunkra, hogy továbbra is kivételes, az embereket a számukra fontos élményekkel összekötő termékeket készítsünk.”

 

A GOOD DESIGN Awards a leginnovatívabb ipari, termék- és grafikus formaterveket díjazza évről évre világszinten. Az elismerést a Chicago Athenaeum Építészeti és Dizájn Múzeum ítéli oda az Európai Építészeti, Művészeti, Formatervezési és Urbanisztikai Központtal közösen.