Jó üzlet a technológiát megtanulni

forrás: Prím Online, 2016. február 4. 10:12

Hamarosan lezárul a Microsoft tavaly novemberben indult Tech Days roadshow-ja, amelyből már csak két állomás van hátra. A roadshow február 9-i állomása Győrben17-i megállója pedig Debrecenben lesz, de aki távtanulással szeretné elsajátítani a "tananyagokat", letöltheti azokat a "9-es csatornáról".

Mivel az Informatikai Vállalkozások Szövetségének adatai szerint a magyarországi informatikai munkaerőpiacon több mint 11 ezer be nem töltött állás van, a Microsoft több ezer szakember számára biztosítja ingyenesen a lehetőséget, hogy frissen megszerzett tudásukkal hatékonyan járuljanak hozzá vállalatuk üzleti sikeréhez.

 

A Tech Days során a résztvevők az ismert és elismert szakemberektől első kézből tudhatják meg, hogy hogyan érdemes felépíteni és üzemeltetni egy modern vállalat informatikai rendszerét. A képzéseken az előadásokat az egyes technológiák legprofibb szakemberei tartják, akik évtizedes tapasztalat mellett a legnaprakészebb tudással rendelkeznek. Gál Tamás az adatközpontok szakértője a Microsoft Magyarországnál. Zombory Zoltán a Zomputer Kft. ügyvezetője, és az Office 365 szakértője, Király István pedig a Kingsol Kft. ügyvezetője és a felhő alapú szolgáltatások specialistája, mindketten a Microsoft Most Valuable Professional (MVP) programjának tagjai.