1 konferencia, 2 nap, 12 szekció: Evolution – Mobile Hungary

forrás: Prím Online, 2016. február 9. 14:04

2012-ben illetve 2013-ban workshopnak indult, ma már 800 résztvevős óriás konferenciává vált az "Evolution - Mobile Hungary" budapesti rendezvény, melyet a Media Hungaryt és Internet Hungaryt is megszervező Media Hungaria Konferenciairoda hirdetett meg március 2-3-ra a Hotel Héliába.

Az első nap a közösségi médiának, az interaktív reklám hatékonyságának, az online tartalomnak áttekintésével telik majd el a folyamatos fejlődés azaz az EVOLUTION jegyében. 

 
Néhány előadás az Evolution programjából: 
 
A második nap azért nem választható le teljes egészében az elsőről, mert a fejlődés egyre inkább a mobil felé vezet, a tartalomfogyasztás és a hirdetés terén is az első nap egyenes folytatása a Mobile Hungary, amely - ily módon - az evolució része. 
 
Néhány előadás a Mobile Hungary programjából: 
 

A kétnapos konferencia második napi része, kísérő rendezvénye még a Keresőmarketing nap, további négy szekcióval (a két főtéma nyolc szekciója mellé).

A szervezők tudatosan törekedtek az információdömpingre, céljuk az volt, hogy az izgalmas, aktuális, de stratégiába építhető, szakmai témák közül lehetőleg semmi fontos ne maradjon ki, mégis színes, jó, élményt adó, sokoldalú konferencián vehessen részt mindenki. A több mint 200 szakmai előadó ügynökségektől, multinacionális vállalatoktól, piacvezető cégektől érkezik hazánkból és a határainkon túlról. 
 
A részletes program pdf formátumban is letölthető a weboldalakról: https://www.evolution.hu/ és https://www.mobilhungary.com/