Innovatív és személyre szabható szolgáltatások az MKB Bank ügyfeleinek

forrás: Prím Online, 2016. február 11. 15:22

Az Oracle FLEXCUBE univerzális pénzintézeti alaprendszerének alkalmazásával javítja a banki munkafolyamatok hatékonyságát az MKB Bank, miközben működési kockázatait is mérsékli.

Az Oracle FLEXCUBE rendszere váltja fel az MKB Bank által eddig használt banki platformot, ami innovatív és a magyar bankszektorban egyedülálló lehetőséget biztosít mind a banknak, mind pedig ügyfeleinek. Érzékelhetően javul az ügyfélélmény, hiszen lerövidül az ügyintézési idő, legyen szó hitelkérelemről, számlanyitásról és egyéb folyószámla műveletekről. A dokumentumkezelés digitálissá tétele nem pusztán a működési költségeket csökkenti, hanem a környezetvédelmi célkitűzéseknek is megfelel. Az MKB az Oracle Flexcube banki megoldást Oracle technológián, Oracle Exadata szervereken futtatja, így az alkalmazástól a hardver alapokig egy egységes, összehangolt infrastruktúra biztosítja a legjobb eredményeket a rendszer számára.

 

„Az MKB Bank meghatározó és megkülönböztető ismérve a kimagasló szolgáltatási színvonal. Mindent megteszünk azért, hogy az ügyfeleink igényeit maximálisan kielégítsük, kéréseiket gördülékenyen kezeljük, ezért a jövőben is elsődleges szerepet kap a rugalmas és dinamikus ügyintézés” – emelte ki Hetényi Márk, az MKB Bank pénzügyi és operációs vezérigazgató-helyettese. Szerinte az Oracle FLEXCUBE rendszer bevezetésével az MKB Bank fejlett, személyre szabható szolgáltatásokat nyújthat ügyfelei számára, és képessé válik arra, hogy a több adatforrásból származó információkat versenyképesebb áron dolgozzon fel, ahogyan arra is, hogy mérsékelje a működési kockázatokat. 

 

„A modern technológiák kulcsfontosságúak a versenyképesség erősítéséhez és a munkafolyamatok hatékonyságának javításához” – fogalmazott Chet Kamat, az Oracle Financial Services Software vezérigazgatója. Hozzátette: „több száz teszt eredményét elemezve dolgoztuk ki a bank számára legmegfelelőbb módszereket és eszközöket. Az innovatív technológiát alkalmazó, biztonságos rendszereket használó bankok megerősíthetik a piaci helyzetüket, és a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthatják ügyfeleiknek.”