Az Ingenico Group innovatív megoldásai a Főtaxi autóiban

forrás: Prím Online, 2016. február 18. 15:18

Az egyszerű és biztonságos fizetési megoldások globális piacezetője, az Ingenico Group bejelentette, hogy Magyarország egyik vezető taxivállalata, a Főtaxi a cégcsoport fizetési megoldásait választotta POS terminál flottájának megújítására.

A két vállalat évek óta dolgozik együtt, és a most  megkötött megállapodás keretében az Ingenico Group gondoskodik a mintegy 1200 darabos fizetési terminál flotta megújításáról és a rajtuk futó zártláncú üzleti applikáció fejlesztéséről. Az autókba kerülő kategóriaelső Ingenico iWL 220 modellek lehetővé teszik a taxisok számára, hogy minden típusú fizetési kártyát – mágnescsíkosat, chip kártyát, valamint érintőkártyát – is elfogadhassanak. A szerződés keretében az Ingenico Group telepíti a terminálokat, valamint a Főtaxi számára fejlesztett zártláncú üzleti applikációt, illetve elvégzi a a készülékek folyamatos karbantartását is. 

 

Szunomár Tibor, a Főtaxi vezérigazgatója a következőket nyilatkozta az együttműködés kapcsán: „A Főtaxi 103 éve arra törekszik, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa ügyfeleinek. Az Ingenico neve és az általa képviselt technológia - no és nem utolsó sorban a hozzáadott szolgáltatás - a garancia arra, hogy ezt a célt maximálisan teljesíteni is tudjuk” – mondta el a vezérigazgató. 

 

Szabó Gábor, az Ingenico Group Magyarországért felelős vezetője kiemelte a hosszútávú együttműködés fontosságát a két vállalat között: „Büszkék vagyunk rá, hogy termékeink és a kapcsolódó szolgáltatások minőségének köszönhetően ismét az Ingenico Group megoldásait választotta a Főtaxi, hogy frissítse készpénzmentes fizetési megoldásait. Köszönhetően a hosszútávú együttműködésnek, az átállás mind hardver, mind fizetési alkalmazás oldalról egyszerű és zökkenőmentes volt” – mondta el Szabó Gábor.