A Samsung és a de GRISOGONO okosórája

forrás: Prím Online, 2016. március 19. 10:03

A Samsung Electronics bejelentette, hogy együttműködésre lép a divatiparban méltán híres és közkedvelt de GRISOGONO ékszer- és óragyártó céggel.

A két ikonikus márka azért fogott össze, hogy együtt alkossák meg a korlátozott számban forgalomba kerülő Samsung Gear S2 by de GRISOGONO ékszerórát, amelynek alapját a Samsung innovatív technológiája adja, miközben arannyal és drágakövekkel díszítik. 

 

A két cég partneri kapcsolata messze túlmutat a márkanevek egyszerű összekapcsolásán, ugyanis az együttműködés a közös alkotásra és tervezésre is kiterjed. A két cég egy olyan korlátozott példányszámú okosóra megalkotására egyesíti alkotó fantáziáját és egyedi esztétikai elképzeléseit, amely ötvözi a divatot és a funkcionalitást, miközben arra is lehetőséget ad, hogy felhasználója egyéni stílusát is kifejezésre juttassa általa.

 

„A stílus és a tartalom összhangja minden Samsung eszköz lényegi tulajdonsága” – mondta el Younghee Lee, a Samsung Electronics Mobile Communications üzletágának marketingért felelős ügyvezető alelnöke. - „A mostani dinamikus partneri kapcsolat is erre az örökségre épít, amikor egyesíti a Samsung korlátokat nem ismerő technológiáját a de GRISOGONO összetéveszthetetlen stílusával egy olyan okosóra létrehozására, amely éppen olyan egyedi, mint a viselője.”

 

„A de GRISOGONO neve a merész termékekkel, valamint a kimagasló minőséget képviselő ékszerek és órák létrehozására törekvő alkotói fantáziával fonódott össze” – nyilatkozta Fawaz Gruosi, a de GRISOGONO alapítója és kreatív igazgatója. - „Ennek az okos karórának a Samsunggal közös megtervezése hihetetlen élmény volt mindkét cég számára. A Samsung a legmodernebb és a legintuitívebb technológiáját, a de GRISOGONO pedig a lenyűgöző eszközök tervezésében és gyártásában szerzett szakértelmét hozta magával. A Samsung Gear S2 by de GRISOGONO-ban az óratervezésben tanúsított merészségünk és ékszerészeti szaktudásunk ölt testet, miközben maradéktalanul megőrizzük a Samsung technológiai vívmányait és az óra intuitív használati lehetőségeit is. Ez az óra kitüntetett helyet foglal majd el a de GRISOGONO Meccanico, Otturatore és Occhio órái mellett, ezzel is bizonyítva, hogy márkánkat az időmérés forradalmi szemlélete jellemzi.”

 

 

A Samsung Gear S2 by de GRISOGONO a hagyományos ékszerész- és órásmesterségből merít inspirációt, és a de GRISOGONO egyedi tervezési örökségének vonásait viseli magán. Az okosórát vörös arany, több mint 100 fekete és fehér gyémánt, valamint a de GRISOGONO megkülönböztető jegyének számító cápabőr óraszíj varázsolja igazi okos divatcikké. A gyémántokkal kirakott arany foglalat szabadon forgatható a számlap körül, a felhasználók ennek segítségével is elérhetik a Gear S2 alkalmazáskészletét és különböző szolgáltatásait, köztük az értesítéseket és a tevékenységnaplókat.

 

A tökéletességre, az újításra és a képzelőerő kihasználására való törekvés jegyében a de GRISOGONO az utóbbi 20 év során jellegzetes és egyéni stílust alakított ki, és ezt olyan kollekciókban testesítette meg, amelyek jelentős hatást gyakoroltak az óra- és ékszeriparra. A tervező a csak rá jellemző egyéni megjelenésben egyesíti a csillogó vonzerőt és a művészetet, és így kelti életre merész elképzeléseit. A Samsung és a de GRISOGONO közös vonása, hogy alkotó képzeletük nem ismer határokat, és nagy becsben tartják a szaktudást és a tervezésben rejlő szépséget. Ezek az erők mozgatták a Samsung Gear S2 by de GRISOGONO megalkotását és egy olyan partneri kapcsolat kialakítását is, amely újabb területeken egyesíti a divatot és a technológiát.  

 

A Samsung Gear S2 by de GRISOGONO a Baselworld 2016 kiállításon mutatkozik be. A korlátozott számban forgalmazott okosóra nyáron kerül az üzletekbe a Samsung és a de GRISOGONO kiskereskedelmi hálózatában.