Európában barangolva - roaming-felár nélkül

forrás: Prím Online, 2016. március 31. 13:13

Az április 1-én debütáló telekomos Next Business Comfort díjcsomagcsoporttal a Telekom a 2017. júniusától várható törvényi szabályozáshoz képest több, mint 1 évvel korábban, már most lehetővé teszi üzleti ügyfelei számára, hogy  belföldi tarifák szerint telefonálhassanak és netezzenek az EU területén.

„Előfizetőink körében azt tapasztaljuk, hogy a külföldre, akár üzleti útra, akár pihenésre, nyaralásra utazó üzleti ügyfeleink között még mindig magas azoknak az aránya, akik - bár bekapcsolják a telefont külföldön - semmilyen szolgáltatást nem használnak rajta mindaddig, amíg haza nem érnek. Reményeink szerint, ennek mostantól vége!“ – jelentette ki Lakatos Péter a Telekom Kis- és közepes vállalkozások üzletág vezérigazgató-helyettese.
 
A Telekomnál április 1-től elérhető Next Business Comfort M csomag már havi nettó 8 653 Ft ért (bruttó 10 990 Ft) fizethető elő. A havidíjban foglalt lebeszélhető percek száma  korlátlan itthon és EU roaming helyzetben is. (Ez az ár több Next Business Comfort M díjcsomag együttes igénybevétele esetén a 4. és az azt követő SIM kártyákra érvényes előfizetésenként, üzleti e-Pack kedvezmény egyidejű igénybevételével, valamint 500MB mobil internettel.)
 
A Next Business Comfort csomagcsalád további tagjai a Next Business Comfort 150, amely havi nettó 4390 Ft-ért (bruttó 5575 Ft) 150 lebeszélhető percet tartalmaz itthon és EU-n belüli romaing helyzetben. Illetve a Next Business Comfort S, amely havonta nettó 8290 Ft-ért (bruttó 10 528 Ft) a Telekom hálózatán belül és vezetékes irányban kínál korlátlanul lebeszélhető perceket, további 150 percet pedig minden egyéb irányba itthon és EU roaming helyzetben. Az árak mindegyike üzleti e-Pack kedvezménnyel értendő.
 
A fenti csomagok mindegyikéhez 500 MB adatforgalom tartozik, de természetesen igény szerint 2, 7, 12 és 25 GB-os adatmennyiség is választható magasabb havidíjért, amely adat, akárcsak a hang, szintén felhasználható itthon és az EU területén is.