Bemutatkozik az LG UX 5.0, az LG játékos és innovatív felhasználói felülete

forrás: Prím Online, 2016. április 4. 13:34

Az LG Electronics – az LG G5 okostelefon értékesítésének kezdetével egy időben – bemutatja mobil felhasználói felületének legújabb verzióját, az LG UX 5.0-t. A még játékosabb és innovatívabb mobilos élményre tervezett LG UX 5.0 még nagyobb kényelmet nyújt az LG G5 és a későbbi LG modellek tulajdonosainak számára.

Az Android legújabb Marshmallow operációs rendszerére épülő LG UX 5.0 a vállalat a jövő okostelefonjairól alkotott filozófiáját testesíti meg. Az LG UX 5.0 egy olyan élvezetes, átgondolt és felhasználó-központú egyedi felhasználói felület, amely természetesen támogatja az LG Friends kiegészítőkhöz való könnyű kapcsolódást is, az optimális kezelhetőség érdekében. Az új funkcióknak köszönhetően sokkal kényelmesebb és erőteljesebb élményt nyújt az LG G5, így a felhasználók teljes mértékben kihasználhatják a készü-lékben rejlő lehetőségeket. 

 

„Előzetesen elemeztük az okostelefon-használók életstílusát, hogy az LG UX 5.0 felülettel kiváló felhasználói élményt és még hasznosabb funkciókat kí-nálhassunk számukra, melyek megfelelnek legigényesebb ügyfeleink elvárásainak is” — mondta Juno Cho, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. 

 

 

Élvezetes felhasználói élmény — könnyen csatlakoztatható LG Friends eszközök

Az LG UX 5.0 legfontosabb újdonsága az LG Friends Manager. Ezzel a sokoldalú alkalmazással a felhasználók könnyen csatlakoztathatják és irányíthatják az LG Friends modulokat és kiegészítőket. Az LG Friends Manager intuitív módon érzékeli a közelben lévő kiegészítőket a G5-tel való egyszerű párosítás érdekében, illetve könnyen letölthetővé és telepíthetővé teszi a Google Play áruházban elérhető alkalmazásokat. Nincs félreértés, nincs keresgélés: az LG Friends Managerrel a készü-lékhez és az LG Friends eszközökhöz való csatlakozás nem is lehetne könnyebb. 

 

Az LG Friends Manager minden egyes LG Friend eszközhöz külön felületet hoz létre. Amikor például a 360 CAM-et csatlakoztatjuk, az LG G5 megjeleníti a képernyőn a fényképnézegetőt és a különböző felvételi módokat. A galériában található Friends fotóalbum lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy kategorizálják a fotóikat, amelyeket az LG Friends eszközökkel, például a 360 CAM-mel vagy a Rolling Bottal készítettek. 

 

 

Továbbfejlesztett felhasználói felület a még erőteljesebb vizuális élményért

Az LG UX 5.0 egyik legnagyobb előnye, hogy támogatja az LG G5 rendkívül fejlett kameráját is, így az alábbi funkciókkal a kép és videó rögzítés igazi élmény lesz:

 

 

Felhasználó-központú felhasználói élmény a nagyobb kényelemért

Az LG egy sor új és okos funkcióval bővítette az LG UX 5.0 felhasználói felületét a kiváló használhatóság és a kényelem jegyében: