Új kinevezések a Microsoft Magyarország vezetőségében

forrás: Prím Online, 2016. április 7. 11:26

Január elsején Vágány Tamás vette át Hajagos Pétertől a nagyvállalati tanácsadás és támogatás szolgáltatások üzletág vezetését a Microsoft Magyarországnál. A korábbi vezető a közép-kelet európai régió kormányzati szolgáltatások értékesítési igazgatójaként régiós pozícióba lépett elő. A vállalat vezetőségének szintén új tagja Németh Zsolt, aki április eleje óta vezeti a Partnerhálózatért felelős üzletágat.

2016-tól Hajagos Péter a közép-kelet európai régió kormányzati szolgáltatások értékesítési igazgatójaként régiós szerepben folytatja munkáját a Microsoftnál. Előző feladatát Vágány Tamás vette át a nagyvállalati tanácsadás és támogatás szolgáltatások élén a Microsoft felsővezetésében.

 

Vágány Tamás 2014 novemberében csatlakozott a Microsoft Magyarország Nagyvállalati tanácsadás és támogatás szolgáltatások csapatához és az elmúlt egy évben fontos szerepe volt a szolgáltatási üzletágon belül egy hatékony, az ügyfelek üzleti céljait, igényeit megértő értékesítési csapat felállításában és tovább fejlesztésében. Vágány Tamás eddig több mint húsz éves tapasztalatot szerzett felsővezetői és infokommunikációs területen, Magyarországon és külföldön, ezt megelőzően a T-Systems-nél, a PwC Strategy&-nél (korábban Booz&Company), a HTCC-nél (Invitel, Pantel) és a Xerox-nál dolgozott.

 

 

Vágány Tamás elmondta: „Nagy megtiszteltetésnek és óriási lehetőségnek érzem a Microsoftnál a kinevezésemet, amiért régóta, következetesen dolgoztam. Örülök annak, hogy a tudásom és a tapasztalatom révén nekem is szerepem lehet abban a munkában, hogy még több ember és szervezet váljon sikeressé a Microsoft szolgáltatásaival, amelyekkel hatékonyabbá tehetik az ügyeik intézését.”

 

Németh Zsolt április eleje óta a Partnerhálózatért felelős üzletág, a One Partner Team vezetője. Azt a célt tűzte ki, hogy a hazai viszonteladói partnerhálózatból egy olyan szakértői hálózatot épít, amely az értékesítésen túl, proaktív módon, tanácsadóként is támogatja a Microsoft felhőszolgáltatásainak felhasználóit.

 

 

Németh Zsolt több mint 13 éves értékesítői és vezetői tapasztalattal rendelkezik. A Microsoftnál 5 éve dolgozik, a kkv üzletág vezetéséből lépett elő a mostani pozíciójára. Németh Zsolt korábban a HP-nál és a Samsungnál töltött be vezető pozíciót az értékesítés területén, diplomát pedig az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskolán szerzett közgazdász szakon.

 

„A One Partner csapat vezetőjeként a legfontosabb feladatomnak tartom a magyar partnerhálózat transzformációját, melynek eredményeként a mobil és felhőalapú világ legjobb fejlesztői felületeit és legjobb hatékonyság-szolgáltatásait tudják az ügyfelek felé eljuttatni” – mondta Németh Zsolt a kinevezése kapcsán.