Workshop: Lehetne az én weboldalam is "az év honlapja"?

forrás: Prím Online, 2016. április 11. 11:24

Idén 15. alkalommal rendezik meg "Az Év Honlapja" versenyt, amely rengeteg újítással készül az őszi időszakra. A zsűri új alapokra helyezte a minősítést, így a nevezők is újabb kihívásokkal találják magukat szembe. Az újítások jegyében egy „felkészítő” workshop is lesz májusban, hogy mindenki nagyobb eséllyel indulhasson a cím elnyeréséért.

„A digitális marketingben egy év négynek számít, gyakran elhangzik, mégsem vesszük elég komolyan. A zsűri idén ennek a ténynek szenteli a jubileumi évet és kiemelten odafigyel az innovációra a pályázatokban. Gondoljunk csak ebbe bele, egy teljesen új, digitális világ épült fel az elmúlt évtizedben. Missziónk, hogy egyre többen tudják követni ezt az egyre gyorsuló világot!”- nyilatkozta Varga István, "Az Év Honlapja" pályázat alapítója, aki azt is elmondta, hogy a workshopon a sok változtatás mellett olyan témák is napirendre kerülnek, amelyek rendkívül hasznosak és iránymutatóak a mai világ marketingesei számára.
 
A 15. jubileumi évben, "Az Év Honlapja" pályázaton többek között a kategóriák, a zsűrizési folyamat és a szempontrendszer is átalakul. Május 11-én - az Expo Hotel Panoráma termében - lesz az a workshop, amelyen az idei év leendő nevezőit szeretné felkészíteni a zsűri arra, hogy most is igazán nívós és szakmailag kifogásolhatatlan honlapok kerüljenek ki a digitális világba. Mások mellett előad majd az alapító Varga István, Klausz Melinda (Klausz Social Group), Papp Gábor (The Pitch), Fazekas László (MÜPA), Biri Mátyást (Growth Panda Agency) is.