A Telekomnál mától kapható az új iPad Pro

forrás: Prím Online, 2016. április 13. 16:02

A Telekom április 13-án elkezdte a 9,7 colos iPad Pro készülék forgalmazását, amely áttörést jelentő professzionális funkciókkal és a legfejlettebb technológiával rendelkezik. Az új iPad Pro a Telekom honlapján keresztül, illetve kijelölt üzleteiben vásárolható meg.

A Telekom a 9,7 colos iPad Pro készüléket különböző vonzó előfizetői konstrukciókban és adatcsomaggal kínálja, melyekkel az előfizetők csatlakozhatnak a Telekom szupergyors, akár 150 Mbit/s sebességű, országos lefedettségű 4G hálózatához.

 

A 9,7 colos iPad Pro professzionális kijelzőt kapott, amely olyan technológiákat vonultat fel, mint a True Tone, mely négycsatornás érzékelőkkel dinamikusan állítja be a kijelző fehér-egyensúlyát a környező fényviszonyoknak megfelelően, ezáltal pontosabb és természetesebb hatású, papír fehérségű vizuális élményt kínálva.

 

 

A professzionális Retina kijelző 25 százalékkal magasabb fényerejű és 40 százalékkal kevésbé tükrözi vissza a fényt, mint a korábbi iPad kijelző. Az új iPad Pro vastagsága csupán 6,1mm és súlya a 450 grammot sem éri el, mégis áttörést jelentő teljesítményt, konnektivitást és sokrétű felhasználhatóságot kínál. Harmadik generációs  64-bit-es architektúrával ellátott, nagyteljesítményű A9X chip-je révén a készülék teljesítménye felveszi a versenyt sok laptoppal és konzol kategóriás grafikai megoldással, miközben az akkumulátor egy teljes napnyi használatra elég. Fejlett, 12 megapixeles iSight kamera érzékelőivel 4K minőségű videó rögzítésére képes, valamint a készülék rendelkezik egy továbbfejlesztett 5 megapixeles előlapi FaceTime HD kamerával is. Az iPad Pro professzionális audio élményt is kínál a négyhangszórós audio rendszerével, ami erőteljes, tiszta és árnyalatokban gazdag hanghatást biztosít, valamint az iPad Air 2 kimeneti teljesítményének a kétszeresét.

 

Az iPad Pro támogatja továbbá az Apple Pencil professzionális, külön megvásárolható kiegészítőt is.

 

A 9,7 colos iPad Pro űrszürke és rózsaszín arany metálszínekben elérhető. A világszerte tapasztalható nagy érdeklődés miatt a készülékekből nem minden modell illetve szín,  és csak korlátozott mennyiségek állnak rendelkezésre a premier idején. Az aktuálisan rendelhető modellekről a Telekom honlapján nyújtunk tájékoztatást.