Újra DELFIN Díj a felelősen működő magyar vállalatokért!

forrás: Prím Online, 2016. április 25. 13:50

A Magyar Telekom idén is díjazza a fenntarthatóság terén kiemelkedő szerepet vállalókat. A DELFIN Díjjal azokat a magyar cégeket szeretné kitüntetni,  amelyek fenntartható fejlődés iránti elkötelezettsége kimagasló, és tevékenységükhöz viszonyított fenntarthatósági teljesítménye példaértékű. 

A 2008-ban alapított DELFIN Díj (Díj egy ELkötelezett, Fenntartható, Innovatív Nemzedékért) odaítélésével a Magyar Telekom a fenntartható fejlődés gondolatának népszerűsítését szeretné elősegíteni, és az azért tett aktivitásokat kívánja elismerni. A díjra bármely Magyarországon működő vállalkozás pályázhat olyan projektekkel, programokkal, fejlesztésekkel, amelyekkel a pályázó cég példamutató lépést tett a fenntarthatósági szempontból hatékony működés irányába.

 

A vállalatok 2016-ban már működő projektekkel, programokkal indulhatnak a pályázaton, a következő négy kategóriában:

 

A pályázatokat elektronikus formában lehet benyújtani a 2016. május 22-i határidőig a következő címen: fenntarthatosag@telekom.hu. A DELFIN Díjat a Telekom XVII. Magyar Telekom Fenntarthatósági Kerekasztal-beszélgetésén adják át 2016. június 10-én.

 

 

A pályázat nyertesei Botos Péter üvegművész alkotását kapják, valamint meghívást a Telekom ez évi Fenntarthatósági Napjára, ahol bemutathatják a fenntarthatóság terén elért eredményeiket. Emellett 2-3 perces, a nyertes pályázatot bemutató film készül, amelyhez online promóció is jár.  KKV-k esetén a nyertes Next Business Comfort M csomagot kap 2 GB mobilnettel (havidíj 12 hónapig 100% kedvezmény), továbbá korlátlan böngészés és e-mail opciót (féltörthavi havidíjra 100% kedvezmény, maximum 12 naptári hónapig) valamint Office 365 Vállalati Prémium csomagot (havidíj 12 hónapig 100% kedvezmény). A nagyvállalati díjazott bemutatkozási és kiállítási lehetőségben részesül a T-Systems Magyarország 2016-os Symposiumán.

 

A pályázatokat elbíráló és rangsoroló szakmai zsűri tagjai: Bodó Péter, független szakértő (Route 4 you alapítója); György Bence, főszerkesztő (origo, Fenntarthatósági Média Klub); Dr. Pataki György egyetemi docens (Budapesti Corvinus Egyetem); Szomolányi Katalin, fenntarthatósági központvezető (Magyar Telekom).

 

A részletes pályázati követelmények elérhetők a Telekom vállalati honlapján: http://www.telekom.hu/rolunk/fenntarthatosag/palyazatok/delfin_dij_2016