SUSE Manager 3: hogy lássa a szervertől a parkot

forrás: Prím Online, 2016. május 3. 15:23

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy megjelent a SUSE Manager 3. A szerverfelügyeleti szoftver egypontos, átfogó felügyeletet kínál a vállalatok számára a legelterjedtebb Linux szerverek felett a fizikai, virtuális és felhőalapú környezetekben egyaránt.

A legújabb kiadás segítségével az ügyfelek még egyszerűbbé és átláthatóbbá tehetik komplex informatikai infrastruktúrájukat, ezáltal csökkenthetik költségeiket, illetve megteremthetik a feltételeket a hibrid felhőmegoldások bevezetéséhez.

 

„Minden vállalatot érint valamilyen iparági szabvány, illetve külső vagy belső szabályozás, amely miatt létfontosságú számukra, hogy a szerverek mindig naprakészek legyenek, és egységes, dokumentáltált beállításokkal működjenek. Ennek megvalósítása időigényes és hibalehetőségekkel teli folyamat, ha manuálisan végzik. A SUSE Manager automatizálja ezeket a feladatokat, így jóval hatékonyabbá teszi az informatikai szakemberek munkáját” – foglalta össze az egyik legfontosabb termékelőnyt Hargitai Zsolt, a Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési vezetője.

 

 

A SUSE Manager 3 nyílt forráskódú IT-felügyeleti megoldás egyetlen, központosított konzolból teszi lehetővé különféle Linux-disztribúciók, hardverplatformok (többek között x86, IBM Power Systems és z Systems), illetve fizikai, virtuális és felhőalapú környezetek kezelését. A legfontosabb új előnyei közé tartoznak a következők: 

 

A SUSE Manager előnyeiről szóló videó: