„All-in-one” átjárók KKV-knak

forrás: Prím Online, 2016. május 4. 08:43

A ZyXEL kis- és középvállalkozások számára kifejlesztett átjáró sorozatát (SBG) a nagy sebességű, kiemelt lefedettségű internet-szolgáltatás üzleti célú kihasználására fejlesztette.

A gyorsaság mellett a hálózati eszközök legfontosabb tulajdonsága a biztonságos csatlakozás: a beépített SPI tűzfal titkosított kommunikációt és központi irányítást biztosít akár a legkisebb Wi-Fi hálózatok számára is.

 

A tajvani ZyXEL all-in-one megoldásai a kis- és középvállalkozások költséghatékony kommunikációját segítik elő. A multi-WAN kapcsolattal, az egyenletes terheléssel és a hibajavítási támogatás jellemzővel az SBG-3300-N, SBG3500 és SBG3600-N átjárók az összes, multifunkcionális hálózati megoldáshoz szükséges kulcsfontosságú tulajdonságot tartalmazzák.

 

 

A ZyXEL SBG3600-N átjárókat többféle WAN felülettel szerelték fel, úgymint az LTE, a DSL vagy a gigabit Ethernet csatlakozások. A ZyXEL SBG3500-N/SBG3600-N sorozat haladó VDSL2/ADSL2+ jellemzővel rendelkezik, és összeköti a dual Ethernet WAN funkcióikat is, amivel jelentősen növeli a sávszélességet és a lefedettséget. A hagyományos vezetékes kábelekkel kiépített hálózatok esetében a VDSL2/ADSL2+ összeköttetés biztosítja a magasabb sebességet, és egyben leegyszerűsíti az átmenetet az ADSL eszközökről a VDSL csatlakozások felé, akár 100 Mbps sebesség-növekedést eredményezve. A ZyXEL SBG3600-N átjáró kis felületen is felhasználható a vezetékes Ethernet csatlakozás nagyobb távolságra való kiterjesztésére, vagy egyszerűen más Ethernet WAN eszközökkel való hatékony összeköttetésre. 

 

Az SBG3600-N modell a mobilinternetet is integrálja a hálózatba, mivel az LTE képes eszközök (3G és LTE duál mód) részére is többféle felhasználási móddal rendelkezik. A távoli dolgozók, és a különböző webes és felhő megoldások rohamosan növekvő száma miatt a belső hálózatok védelme is egyre fontosabb, a beépített biztonsági tulajdonságokkal a ZyXEL SBG sorozat pedig kiemelt védelmet nyújt a fenyegetésekkel szemben. Ennek egyik eleme pl. a távoli biztonságos VPN (Virtuális Privát Hálózat) csatlakozás. Az SBG sorozathoz emellett további hozzáférési pontok is hozzáadhatóak, hogy a vállalkozások fejlődésével a hálózat is tarthassa a lépést.

 

„A megbízható és állandó csatlakozás kiemelten fontossá vált a vállalkozások számára. Ezért fejlesztettük ki az SBG sorozatot, ami optimalizálja a termékelőnyöket és okos felhasználást tesz lehetővé. A ZyXEL SBG3600-N a kisvállalkozások számára minden fontos tulajdonságot tud, amit egy hálózati eszköznek tudnia kell”- összegez Treso Tamás, a ZyXEL regionális értékesítési menedzsere.