A Samsung bemutatta a Gear Fit2 és a Gear IconX okos kiegészítőket

forrás: Prím Online, 2016. június 4. 10:12

A Samsung Electronics bemutatta Gear Fit2 okoskarkötőjét és Gear IconX fülhallgatóját, tovább erősítve ezzel pozícióját a viselhető fitness eszközök piacán.

Mindkét terméket a felhasználók sportolás során felmerülő igényeit szem előtt tartva fejlesztették, a kiváló mozgásélményről pontos nyomon követési technológia és önálló zenelejátszó funkció gondoskodik.

 

A Gear Fit2 beépített GPS-t és pulzusmérőt is tartalmaz, amely pontos és megbízható nyomon követést és mérést végez, miközben folyamatosan visszajelez a felhasználónak. A Gear IconX kábel nélküli fülhallgató pedig figyelemmel kíséri az edzési információkat és visszajelzést küld a használónak a futás során nyújtott teljesítményéről. Mind a Gear Fit2, mind a Gear IconX alkalmas arra, hogy segítse a különböző edzettségű felhasználókat a sportolásban, legyen szó maratonra való felkészülésről, vagy éppen arról, hogy naponta átsétálnak a szomszédba.

 

„Az egészséges életmódnak kiemelt szerepe van abban, hogy a felhasználók teljes életet élhessenek. Viselhető eszközeink tovább javítják a már kialakult napi rutint és szórakoztatóvá teszik a sportot. A Gear Fit2-t és a Gear IconX-et úgy fejlesztettük, hogy kielégítsék a felhasználók ilyen irányú elvárásait, végső soron pedig segítsék őket, hogy a maximumot hozhassák ki edzéseikből és mindennapi tevékenységeikből is” – mondta el Younghee Lee, a Samsung Electronics Mobilkommunikációs üzletágának marketingért felelős ügyvezető alelnöke.

 

 

Gear Fit2: fejlett funkciók a sportoláshoz:

 

Gear IconX: egyszerű és vezeték nélküli élmény