A check point új biztonsági célhardverei kisvállalatok számára

forrás: Prím Online, 2016. június 8. 15:10

Az új 770-es és 790-es célhardverek a kisvállalatok különleges igényei szerint kialakított, fejlett fenyegetések elleni védelemmel bővítik ki a Check Point 700 Series termékcsaládot

A Check Point Software Technologies Ltd. két új, a kisvállalatok egyedi biztonsági igényeit kielégítő berendezéssel bővítette a Check Point 700 sorozatú célhardvereit. Az új Check Point 770 és 790, kiegészülve a 730 és 750 célhardverekkel, olyan fejlett fenyegetések elleni védelmet nyújtó összetevőket tartalmaz mint tűzfal, VPN, antivírus, anti-bot, alkalmazáskontroll, URL filtering, valamint email biztonsági megoldás. Mindezeken túl, a berendezések optimalizált hálózati teljesítményt nyújtanak 4 Gbps-os tűzfal teljesítményig, illetve 330 Mbps teljesítményig azon esetekben, amikor a fenyegetések elleni védelmi funckiók aktiválva vannak.

 

A 2016-os Verizon Data Breach Investigations Report (adatkiszivárgásokkal kapcsolatos vizsgálatokat elemző jelentés) szerint a cyber bűnözők számos útvonalat használnak a kisvállalatokba való beszivárgásra: például adathalászatot, zsarolóvírusokat (ransomware), és szolgáltatásmegtagadással járó támadásokat. Ezen támadások átlagosan több, mint 35.000 dolláros költséget jelentenek a kisvállalatok számára (a First Data Market Insight szerint), tehát napjaink cyber támadásai pusztító hatással lehetnek az egyre nagyobb piaci versenyben.

 

„A kisvállalatok világszerte nagy szerepet játszanak a gazdasági növekedésben és az innovációban. Szükség van egyszerű megoldásokra, melyek segítik, hogy ezek a – gyakran erőforráshiánnyal küzködő – szervezetek egy lépéssel a cyber biztonsággal kapcsolatos kihívások előtt haladjanak,” mondta Gabi Reish, a Check Point termékmenedzsmentért felelős elnökhelyettese. „A 770-es és a 790-es berendezések kibővítik a 700-as sorozatú célhardver-családunk képességeit, azt a védelmet biztosítják, melyre szükség van a kisvállalatok ügyfélhálózatainak megóvásához, és a támadásokkal szembeni kiszolgáltatottság kiküszöböléséhez.”

 

 

Az új 770 és 790 a kisvállalatok számára optimalizált biztonságot nyújtja. Ezek a kompakt célhardverek egyszerűen konfigurálhatóak és menedzselhetőek: A Managed Security Service provider számára a teljes 700-as sorozat egy olyan biztonsági megoldást kínál, mely vezető védelmet nyújt:

 

“Az MBM annak érdekében működik együtt a Check Pointtal, hogy átfogó biztonsági szolgáltatásokat tudjunk kínálni ügyfeleink számára,” mondta Lewis Ziesmer, az MBM Technology Solutions elnöke. “A Check Point zökkenőmentes és skálázható, mérettől függetlenül, valamennyi vállalatnál – legyen szó akár üzletlánc lokációkról, egészségügyi létesítményekről, vagy fiókirodákról – alkalmazható biztonság-menedzsment megoldása könnyen telepíthető.”