6 ok, amiért érdemes négy keréken nyaralni mennünk

forrás: Prím Online, 2016. június 12. 09:23

Elkezdődött a nyár és ezzel együtt a jól megérdemelt pihenésnek is eljött az ideje. Egy nyaralás megtervezésénél a két fő kérdés, hogy hova menjünk és mivel. Az autós nyaralásokat tudjuk a legjobban az igényeink szerint alakítani, és az sem jelenthet gondot, ha nem rendelkezünk saját gépjárművel, mert az interneten néhány kattintással le tudjuk foglalni a nyaralásukhoz a legideálisabb autót.

A legtöbben nyugodt nyaralásra vágyunk, amikor nincsenek kötelezettségek és nem kell időpontokhoz igazodni.  Örömteli, kedvünkhöz igazítható szabadságot, az autós nyaralás biztosíthat számunkra, ami még sok esetben a pénztárcánkra is kedvezően hathat. A Europcar autókölcsönző összegyűjtötte, hogy milyen előnyei vannak az autós nyaralásnak:

 

 

Amire figyeljünk indulás előtt

A nyugodt autózás érdekében célszerű szem előtt tartani az alábbi dolgokat:

 

„Az autós nyaralások egyik legnagyobb előnye, hogy nem függünk senkitől, csak a gépjárművünktől. Legyen szó belföldi vagy külföldi útról, minden esetben érdemes egy megbízható autóval elindulni. Ezért szoktuk nyaraláshoz is az autókölcsönzést javasolni ügyfeleinknek, akár egy rövidebb időszakra is. A bérlési díjunk magába foglalja a magyarországi autópálya díjakat és ezen felül, ha valami véletlen folytán lerobban az egyik autónk, akkor egy csereautót biztosítunk, amivel folytatni lehet az utazást”- nyilatkozta Mag. Szabó Atilla, a Europcar ügyvezető igazgatója. A Europcar az idei nyári szezonra 1100 autóból álló flottával készül, a járművek kevés kilométert futottak, megbízhatóak és kiváló állapotban vannak.