Jön a China Smart Expo 2016

forrás: Prím Online, 2016. június 11. 10:05

2016. június 13-án nyitja kapuit a „China Smart Expo 2016” elnevezésű, három napos kiállítás, vásár, és konferenciasorozat.

Az immár regionális jelentőségű rendezvény keretében több száz kínai gyártó csúcstechnológiát képviselő termékeivel ismerkedhetnek meg és folytathattak tárgyalásokat a látogatók.

 

Részvétel és regisztráció: http://www.chinasmartexpo.com/press
 

Aki a kiállításon nem tudott megjelenni, az sem maradt még le! A CECZ elkötelezett a magyar kínai gazdasági együttműködés mellett, így aki online regisztrál a honlap „hosszú távú partnerség” menüpontján, az folyamatosan tájékoztatást kap a számára érdekes üzleti partnerekről!

 

 

Miért érdemes ellátogatnia a 2016-os China Smart Expo-ra?

  1. NINCSENEK TÁVOLSÁGOK: Nem kell Kínába utaznia, hogy részese legyen a gyümölcsöző kereskedelmi folyamatoknak! Találkozzon itt potenciális partnereivel. Gondolkozzon nagyban! 
  2. MINŐSÉGI BESZÁLLÍTÓK: A Kínai Tartományi Kereskedelmi Felügyelet olyan cégek megjelenését biztosítja, amelyek komoly gyártói tapasztalattal és EU importnak megfelelő szabványokkal rendelkeznek. Ez biztosítja, hogy folyamatosan minőségi termékekkel szolgálják ki Önt!
  3. NAGY SZÁMOK: Kína meghatározó ipari övezeteiből több száz kiállító mutatja be áruit és gyártó kapacitását a kooperáció reményében! Az termék paletta több ezres kínálata mellett az innovatív megoldások és termékfejlesztések jelentenek növekedési lehetőséget Önnek is!
  4. ELSŐ KONTÉNER KEDVEZMÉNY: a kiállítás szervezője, az EXPO VIP kiállítójával kötött üzlet Kínából érkező első szállítmánya első konténerének szállítási díját átvállalja! Ez az induló támogatási konstrukciónk egyik eleme! Használja ki! 
  5. INGYENES BEMUTATÓTEREM: Azok a hazai vállalkozók, akik a China Smart Expo területén és ideje alatt kötnek szerződést kínai partnereikkel, egy évig ingyen használhatják a China Mart Project Center bemutatótermét. 
  6. GOND NÉLKÜL: Szakembereink tanácsadással, adminisztrációs feladatok átvállalásával segítik a hazai vállalkozókat a szállítási, vámkezelési és logisztikai folyamatok lebonyolításában. A kialakított kedvező pénzügyi konstrukciókkal pedig könnyen tervezhetővé válik az elindulás és a terjeszkedés finanszírozása. 

 

A kiállítás helyszíne: Experience Center épülete (1152 Budapest, Szentmihályi út 171.)