Budapesten derült fény a nyomtatóipar következő nagy dobására

forrás: Prím Online, 2016. június 11. 17:11

A Samsung Nyomtatási Megoldások üzletága június 8. és 9. között Budapesten tartotta meg nyomtatóipari csúcstalálkozóját európai partnerei számára (European Printing Partner Summit), melyen 22 európai ország 250 képviselője vett részt.

„A Következő Nagy Dobás a nyomtatási megoldásokban” (“The Next Big Thing in Printing Solutions”) tematikára épülő rendezvényen a Samsung bemutatta stratégiáját, emellett felvázolta a globális nyomtatási megoldások legújabb tendenciáit, kiemelve az elmúlt tizenkét hónap kulcsfontosságú fejlesztéseit. A csúcstalálkozón előtérbe került a Samsung teljes smart nyomtató- és hardverportfóliója is, valamint a Channel MPS Print+ (Channel Managed Print Services) programja is.

 

 

Az idei év egyik legfontosabb eredménye a Samsung Channel MPS Print+ programjának bevezetése, amely egyszerű, automatizált és alacsony költségű menedzselt nyomtatási szolgáltatást kínál a Samsung minden partnerének. Ezen felül az MX7 A3 termékcsalád eladásainak jelentős növekedése mellett ugyancsak hatalmas siker, hogy a Buyers Laboratory Inc. a nyomtatástechnológiai termékek széles választékáért a Samsungnak ítélte oda az „Év termékcsaládja” (Range of the Year) díjat.

 

A kiállítótérben a Samsung bemutatta, hogy innovatív nyomtatási megoldásai – így az MPS program, a Távoli elérés (Remote Call) funkció (a fizetős távoli szervízelést lehetővé tevő applikáció, amelyet azért fejlesztettek, hogy minimálisra csökkentse a szervízlátogatások számát), a Samsung Smart Nyomtató Diagnosztikai Rendszere (Samsung Smart Printer Diagnostic System, SPDS) és a mobil nyomtatás - miként használhatóak az ügyfelek mindennapjaiban.

 

Az újonnan bevezetett Samsung Channel MPS Print+ programot kiemelt figyelem övezi, hiszen azzal az elvárással készült, hogy kiegészítő bevételi forrásként szolgáljon a Samsung partnerei számára, illetve hogy sokkal hatékonyabbá tegye az üzemeltetésifolyamatok kezelését.

 

 

„A Samsung kivételes abban, hogy olyan megoldásokat kínáljon, melyek ötvözik a multifunkciós eszközöket az okos irodai környezettel” – mondta el David SW Song, a Samsung Electronics Nyomtatási Megoldások üzletágának szenior alelnöke. – „Arra törekszünk, hogy minél szorosabban együttműködjünk az iparág vezető szereplőivel és partnereinkkel, hogy új nyomtatói környezetet hozhassunk létre, és így tovább növeljük részesedésünket a nyomtatók B2B piacán.”

 

A Samsung Channel MPS Print+ programot az Egyesült Királyságban és Belgiumban még ebben a hónapban bevezetik, a legtöbb európai országban pedig az év második felében válik elérhetővé.