A férfiak álmodoznak, a nők reálisabban látják esélyeinket

forrás: Prím Online, 2016. június 12. 12:56

A következő hetek a franciaországi rendezésű labdarúgó eb-ről fognak szólni. A magyar válogatott kijutása miatt várhatóan jóval több magyar szurkoló fogja követni a mérkőzéseket, sokan a helyszínen, még többen a tévék képernyői előtt.

Az ország legnagyobb társkereső oldala arra volt kíváncsi, hogy hazánk mellett melyik nemzet válogatottjának fognak szurkolni a magyarok és kit tartanak esélyesnek a végső győzelemre. Két évvel ezelőtt a világbajnokság győztesét eltalálták, de vajon most mit mondanak a társat kereső egyedülállók?

 

A Randivonal.hu június eleji felméréséből kiderül, hogy az egyedülálló férfiak háromnegyede, a párkereső hölgyeknek viszont csupán a kétharmada szurkol a magyar válogatott tisztes helytállásáért, a többiek nem Dzsudzsákéknak fognak szorítani a torna ideje alatt. Ha sporteseményről van tehát szó, felcserélődnek a szerepek: a férfiak álmodozóbbak, a nők viszont realistábbak lesznek.

 

A társkeresők Németország–Olaszország és Spanyolország–Anglia elődöntőket várnak. Az egyedülálló hölgyek – valószínűleg Cristiano Ronaldo hazai népszerűsége miatt – Anglia helyett Portugáliát várják a négy közé (viszont azért azt nem gondolják, hogy a portugálok a trófeát is elnyerik, ugyanis spanyol győzelmet várnak majd a júliusi döntőben). Tehát a focira minden bizonnyal igaz, hogy a mediterrán temperamentummal lehet leginkább levenni a nőket a lábukról. Belgium, Horvátország, Franciaország és az imént említett Portugália juthat be még a nyolc közé – és okozhat esetleg meglepetést - a társkeresők együttes (férfi és női) szavazatai alapján.

 

És ki nyeri a tornát a Randivonal.hu társkeresői szerint? A spanyol-angol és német-olasz elődöntőket követően német–spanyol döntőt és a világbajnok Németország eb-győzelmét várja a legtöbb hazai szingli szurkoló.

 

Heteken belül kiderül, hogy milyen eredménnyel zárja a magyar válogatott az Európa Bajnokságot és a végső győztessel kapcsolatban jók voltak-e a társkeresők megérzései. Két évvel ezelőtt bejött az akkori randivonalas jóslat a világbajnokságon, amikor szintén a németek győzelmét tippelték a legtöbben a társkeresők közül. Akkor a döntőt Németország nyerte az argentin válogatottal szemben…